Φρέντι Μέρκιουρι: Η μυθιστορηματική ζωή του έγινε κόμικ - Δείτε εικόνες

Η έκδοση με τίτλο «Φρέντι Μέρκιουρι: Σκιές στο φως» κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ

«Σκέφτηκα, δεν θα γίνω ροκ σταρ. Θα γίνω θρύλος…» είχε εξομολογηθεί ο Φρέντι Μέρκιουρι. Και η πολυκύμαντη αυτή διαδρομή του προς την κορυφή και την αιωνιότητα καταγράφεται, για πρώτη φορά, σε μορφή κόμικς. Ο ίδιος εξάλλου αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί, δεκαετίες μετά τον θάνατό του, ιδανικό ήρωα και η προσωπική του ιστορία είναι απολύτως μυθιστορηματική.
Η έκδοση με τίτλο «Φρέντι Μέρκιουρι: Σκιές στο φως», που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ, παρακολουθεί ολόκληρη τη ζωή του θρυλικού τραγουδιστή των Queen, έτσι όπως την είχε ο ίδιος διηγηθεί, από τη γέννησή του στη Ζανζιβάρη και το μεγάλωμά του στους κόλπους μιας οικογένειας με ινδική καταγωγή, μέχρι τα πρώτα του μουσικά βήματα, την καθιέρωσή του ως ενός από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές και ροκ σόου μαν όλων των εποχών και τον πρόωρο θάνατό του, τον 1991 σε ηλικία μόλις 45 ετών.
Για τις ανάγκες αυτού του graphic novel, που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, εργάστηκαν έμπειροι επαγγελματίες όπως οι Camilla Zhang και Tres Dean που έγραψαν τα κείμενα και οι Jason Ullmeyer και Courtney Menard που ανέλαβαν την εικονογράφηση ενώ την ελληνική μετάφραση έκανε ο Σάββας Αργουρού.


Ειδήσεις σήμερα:

Άδωνις για πόθεν έσχες Κασσελακη: Είναι όλο παραμύθι, αυτός είναι μέσα και μισό εκατομμύριο!

Το μήνυμα της Νεφισέ στον Φάνη και η δεύτερη μονομάχος του Survivor - Δείτε βίντεο

Όταν η οικογένεια Κασσελάκη αποθέωνε τον περασμένο Αύγουστο στο Google το μαγαζί του Stefanos στις Σπέτσες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr