Σταμάτης Φασουλής: Ο all star θίασος της νέας του επιθεώρησης στο θέατρο «Άλσος»

Σταμάτης Φασουλής: Ο all star θίασος της νέας του επιθεώρησης στο θέατρο «Άλσος»

Θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου

Alsos_-_Fasoulis_-_epitheorisi_2
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη νέα επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα» που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στο Θέατρο Άλσος.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Ελένη Καστάνη, ο Κώστας Κόκλας, ο Αντώνης Λουδάρος, η Δήμητρα Ματσούκα, η Ματίνα Νικολάου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και οι πολυαγαπημένοι Γιώργος Κωνσταντίνου και Μίρκα Παπακωνσταντίνου ως guest, θα αποδώσουν, υπό την σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή τα σπαρταριστά κείμενα του ίδιου και των Μανίνας Ζουμπουλάκη, Βαγγέλη Νάση και Πέπης Ραγκούση.

Η πολιτική και η οικονομική πραγματικότητα, η τεχνητή νοημοσύνη, τα πρόσωπα της σόου μπιζ, ένας τράπερ, ένας άστεγος, μια αναμαλλιασμένη ξανθιά που βγαίνει από έναν κάδο ανακύκλωσης, η τραγουδιάρα Αλίκη...Κι ακόμη η κοινωνική μας ζωή, τα βάσανα του κόσμου, η χαμένη επικοινωνία μας...Όλα αυτά αποτελούν στιγμιότυπα της νέας απολαυστικής επιθεώρησης. Οι εξαιρετικές ερμηνείες, η μουσική, ο χορός συναντούν το σχόλιο, τις ανατροπές, και το χιούμορ σε μια παράσταση εναντίον όλων και υπέρ των πάντων.

Τη μουσική γράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης και τις διασκευές στίχων ο Γιώργος Παυριανός, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση και τις χορογραφίες υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Τα σκηνικά επιμελείται ο Μανόλης Παντελιδάκης, video artist o Παντελής Μάκκας, τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη και ο Κώστας Ζήσης και τον σχεδιασμό φωτισμού ο Περικλής Μαθιέλλης.Την δεκαμελή ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Δημήτρης Κίκλης και τις ενορχηστρώσεις ο Δημήτρης Ανδρεάδης.

Κλείσιμο
Στην παράσταση συμμετέχουν επίσης οι Τραϊάνα Ανανία, Άννα Μάγκου, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου και Φαίη Φραγκαλιώτη.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Πέμπτη έως Κυριακή
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30
Ώρα προσέλευσης 19:30
Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Ο τελευταίος διάλογος του 37χρονου με την 63χρονη στη Χαλκίδα λίγο πριν την σκοτώσει - «Τι κάνεις, σ' αγαπάω» του φώναζε

Ο άδοξος ελληνοτουρκικός έρωτας και ο πρώτος τάκος του Γκιουλέκα στο Survivor - Δείτε βίντεο

Μύλος στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το «Πόθεν Έσχες» Κασσελάκη: Ανεκδιήγητες δηλώσεις Οικονόμου και άδειασμα από την Κουμουνδούρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης