Coldplay στο ΟΑΚΑ: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να έχουν μαζί τους οι θεατές

Coldplay στο ΟΑΚΑ: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να έχουν μαζί τους οι θεατές

Πρόκειται για μια συναυλία γεμάτη μηνύματα αγάπης και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες - Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για το καθάρισμα των ωκεανών και άλλες δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος

coldplay-mak
Η κινητική πίστα και τα χοροπηδητά των φαν στην αρένα θα ηλεκτροδοτούν την συναυλία των Coldplay, τα led βραχιόλια που θα μοιραστούν στους θεατές θα αναβοσβήνουν στο ρυθμό των τραγουδιών, μπάλες θα ίπτανται, κομφετί, πυροτεχνήματα, κούκλες και εξωγήινοι αναμένεται να δημιουργήσουν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες θεατές που αναμένεται να γεμίσουν ασφυκτικά το Ολυμπιακό Στάδιο, Σάββατο και Κυριακή.



Πρόκειται για μια συναυλία γεμάτη μηνύματα αγάπης και μηνύματα για την προστασία του πλανήτη, μέρος των εσόδων της οποίας διατίθενται για το καθάρισμα των ωκεανών κι άλλες δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος. Είναι μια συναυλία για όλες τις ηλικίες, για μικρούς και μεγάλους, έχει διδακτικό χαρακτήρα και βέβαια τρομερή ενέργεια η οποία μεταφέρεται από το συγκρότημα στην αρένα και τις κερκίδες προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού.
Κλείσιμο

Τα μέλη του συγκροτήματος μας παρακαλούν, αντί για πλαστικά μπουκαλάκια, στη συναυλία να πάρουμε μαζί το παγούρι μας και να το γεμίσουμε με βρύσες που θα τοποθετηθούν σε εμφανή σημεία και να προτιμήσουμε το μετρό αντί για το αυτοκίνητο. Επίσης μας συστήνουν να αποφύγουμε τα backpacks και τις μεγάλες τσάντες και να έχουμε μόνο μικρά τσαντάκια.

Θα υπάρχει πλήρης προσβασιμότητα με ειδικά διαμορφωμένους χώρους και τα κωφά και βαρήκοα άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να νιώσουν τις δονήσεις της μουσικής μέσω subpacks (ηλεκτρονικών γιλέκων) που θα προσφερθούν δωρεάν.

Σε μία από τις πιο κεντρικές εισόδους του σταδίου θα λειτουργεί ένα άνετο, ήσυχο δωμάτιο, στο οποίο όποιος θέλει μπορεί εκεί να ηρεμεί και να απομονωθεί από ήχους και πολυκοσμία, ακολουθώντας το παράδειγμα του Κρις Μάρτιν ο οποίος φροντίζει να κάνει meditation κάθε πρωί.

Φαν των ColdPlay πάρκαραν από χθες τα Ι.Χ τους έξω από το ΟΑΚΑ
Υπό το φόβο να εγκλωβιστούν στη κίνηση γύρω από τους δρόμους του Σταδίου δεδομένου ότι αναμένονται 60.000 κόσμου στη σημερινή συναυλία, αρκετοί φαν του συγκροτήματος επέλεξαν να αφήσουν από χθες τα αυτοκίνητα τους σε σημεία κοντά στο ΟΑΚΑ τη στιγμή που οι διοργανωτές συνιστούν η πρόσβασης στο στάδιο να γίνεται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, με ποδήλατα, ακόμη και με πατίνια. Οι πόρτες αναμένεται να ανοίξουν στις 5 το απόγευμα προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι έχουν εισιτήρια στην κατάμεστη αρένα και θέλουν να πλασαριστούν όσο γίνεται πιο κοντά στη σκηνή.

Οι διαπιστευμένοι φωτογράφοι που θα καλύψουν το γεγονός ενημερώθηκαν ότι πρέπει να βρίσκονται στο Ολυμπιακό Στάδιο, στη Πύλη Β το αργότερο 20.30 κάτι που σημαίνει ότι το συγκρότημα δεν πρόκειται να εμφανιστεί στη σκηνή μετά τις 9 το βράδυ. Όσον αφορά τα ελάχιστα εναπομείναντα εισιτήρια περιορισμένης οπτικής πρόσβασης στη σκηνή των Coldplay που βγήκαν χθες προς πώληση αναμένεται να εξαντληθούν μέχρι αύριο το πρωί. Το Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται κατάμεστο και όσοι τυχεροί βρεθούν εκεί αναμένεται να ζήσουν μια από τις συγκλονιστικότερες συναυλιακές εμπειρίες της ζωής τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Τι θα κάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί μία ημέρα πριν τις ευρωεκλογές


Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για τον δημοσιογράφο του BBC που εξαφανίστηκε στη Σύμη - Τα τελευταία στοιχεία για την διαδρομή του


Ο αστροναύτης του Apollo 8 που τράβηξε την εμβληματική φωτογραφία Earthrise σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα - Δείτε βίντεο με τη συντριβή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης