Archive: Αλλαγή χώρου για την αθηναϊκή συναυλία τους

Archive: Αλλαγή χώρου για την αθηναϊκή συναυλία τους

Πού θα πραγματοποιηθεί και τι θα γίνει με τα προπωλημένα εισιτήρια

Archive
Αλλαγή χώρου για την προγραμματισμένη για τις 14 Ιουνίου συναυλία των Archive στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Floyd Club (Πειραιώς 117), την ίδια ημέρα και ώρα. Τα προπωλημένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά όπως και η ζωντανή εμφάνιση του συγκροτήματος στις 15 Ιουνίου, στη Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκης.
Archive - Pills (Live In Athens)
Οι πρωταγωνιστές και πρωτοπόροι του progressive rock και διαχρονικά αγαπημένοι του ελληνικού κοινού επιστρέφουν στην Ελλάδα πέντε χρόνια μετά το εντυπωσιακό live τους στο Ηρώδειο. Για δυο βραδιές θα παρουσιάσουν τις σημαντικότερες μουσικές στιγμές της διαδρομής τους.

Από το αριστουργηματικό downtempo ντεμπούτο τους, «Londinium» του 1996, κάθε κυκλοφορία των Archive ακροβατεί μεταξύ διαφορετικών πειραματισμών, νέων ήχων και κοινωνικών προβληματισμών. Λειτουργώντας ως κύριοι του δικού τους πεπρωμένου, παρακάμπτουν τις επικρατούσες τάσεις και δημιουργούν το δικό τους, μοναδικό, μουσικό μίγμα.

Κλείσιμο
Με επιρροές και διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο που αντιλαμβάνονται και προσδιορίζουν τη μουσική το δίδυμο των Darius Keeler και Danny Griffiths ευθύνεται για μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του νέου κύματος του progressive rock.

Η πλούσια δισκογραφία των Archive από το 1996 μέχρι και το 2022, όταν κυκλοφόρησε ο τελευταίος τους δίσκος «Call To Arms & Angels», έχει γεννήσει σπουδαία τραγούδια. Ανάμεσά τους το 16λεπτο έπος «Again», που έγινε αμέσως ραδιοφωνική επιτυχία αλλά, το «Fuck U» που γράφτηκε κατά του George W. Bush και έγινε ο απόλυτος Αrchive ύμνος απογειώνοντας τη φήμη του συγκροτήματος που δεν φοβήθηκε ποτέ να εξερευνήσει ψυχεδελικά και progressive μονοπάτια, αλλά και τα «Bullets», «You Make me Feel», «Lights» και «End of our Days».


Εισιτήρια για τη συναυλία της Αθήνας ΕΔΩ και για αυτή της Θεσσαλονίκης ΕΔΩ 

Ειδήσεις σήμερα: 

Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά

Κρήτη: Η στιγμή που καταρρέει ο 20χρονος ναυαγοσώστης μετά τον ξυλοδαρμό του - Δείτε βίντεο

ΑΑΔΕ - Επιχείρηση «Κόκα Μπανάνα»: Τα κοντέινερ με μπανάνες έκρυβαν κοκαΐνη άνω του €1 εκατ. - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης