Γιώργος Γάλλος - Άννα Μάσχα: Θα παίζουν μαζί τον χειμώνα στη νέα παράσταση του Γιώργου Νανούρη

Γιώργος Γάλλος - Άννα Μάσχα: Θα παίζουν μαζί τον χειμώνα στη νέα παράσταση του Γιώργου Νανούρη

Ποιο θεατικό έργο θα παρουσιάσουν

Nanouris_-_Masxa
Μια ομάδα αξιόλογων ηθοποιών από διαφορετικές γενιές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στη νέα παράσταση που θα ανεβάσει τον Οκτώβριο ο Γιώργος Νανούρης, στο θέατρο Αλκυονίς. Ο Γιώργος Γάλλος και η Άννα Μάσχα, που καθηλώνουν τόσο με τις θεατρικές όσο και τις τηλεπτικές ερμηνείες τους και οι νεώτεροι Κωνσταντίνος Μπιμπής και Λίλα Μπακλέση θα πρωταγωνιστήσουν στο δημοφιλές έργο του Άρθουρ Μίλλερ «Ήταν όλοι τους παιδιά μου».
Πρόκειται για το τρίτο έργο του Αμερικάνου συγγραφέα που σκηνοθετεί ο ταλαντούχος Γιώργος Νανούρης μετά το «Ψηλά απ’ τη γέφυρα» και τον « Θάνατο του εμποράκου» που θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά.
 
Όπως τα περισσότερα έργα του Μίλλερ, έτσι και το «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία.  Ο εργοστασιάρχης Τζο Κέλλερ πουλάει ελαττωματικά εξαρτήματα πολεμικών αεροπλάνων στην Αμερικάνικη Αεροπορία. Κάποια αεροπλάνα πέφτουν και σκοτώνονται εικοσιένα άτομα. Ο Κέλλερ αθωώνεται. Ο ένας του γιος επιστρέφει σώος απ τον πόλεμο όμως ο άλλος είναι αγνοούμενος. H απληστία, το ιδιωτικό απέναντι στο δημόσιο συμφέρον, το κέρδος εις βάρος της ανθρώπινης ζωής, είναι οι βασικοί άξονες του έργου του Μίλλερ που μετά από μια σειρά αλλεπάλληλων γεγονότων και αποκαλύψεων οδηγούν σε τραγωδία…
Κλείσιμο
 
Τα σκηνικό θα επιμεληθεί η Μαίρη Τσαγκάρη και τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη ενώ θα παίζουν επίσης οι πρωτοεμφανιζόμενοι Άννα Λουιζίδη και Δημήτρης Σέρφας.

Ειδήσεις σήμερα:

Συμφωνία... προσεχώς για τα αξιώματα στην ΕΕ - Το «αγκάθι» με τη μισή θητεία Κόστα

Euro 2024: Η Γαλλία λυτρώθηκε μ' ένα αυτογκόλ, πρώτη έκπληξη από την Σλοβακία, επιβλητική η Ρουμανία - Δείτε τα γκολ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για χειρουργείο στον Εμπαπέ - Σε κίνδυνο η παρουσία του στο Euro 2024
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης