ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 22,4% τον Φεβρουάριο στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας

Το α' δίμηνο σημειώθηκε αύξηση, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023, κατά 11,8% στους επισκέπτες των μουσείων

Αύξηση 22,4% καταγράφηκε τον Φεβρουάριο εφέτος στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας, καθώς και αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 29,7% και των εισπράξεων κατά 11,1%.

Το α' δίμηνο σημειώθηκε αύξηση, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023, κατά 11,8% στους επισκέπτες των μουσείων, κατά 16% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 7,9% στις εισπράξεις.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους καταγράφεται τον Φεβρουάριο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023, αύξηση των επισκεπτών κατά 44,1%, των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 59,5% και των εισπράξεων κατά 33%.

Το α' δίμηνο υπήρξε αύξηση, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του έτους 2023, κατά 34,2% στους επισκέπτες, κατά 56,8% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 23,9% στις εισπράξεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Φοβήθηκα ότι πεθαίνω και δεν θα με πάει νοσοκομείο, είπε η σύζυγος Λύτρα - Πώς προσπάθησε να ειδοποιήσει την αστυνομία

Κούγιας: Κακοποιητής 100% ο Λύτρας, αλλά έχει ανδρικά χαρακτηριστικά - Υπερβολική η δίωξη για κακούργημα, κακές στιγμές έχουν όλοι

Από κατήγορος, κατηγορούμενος: Τι έλεγε ο Λύτρας όταν υπερασπιζόταν γυναίκες - Ο εκβιασμός στη σύζυγό του με το νοσοκομείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr