Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Η χορευτική κωμωδία «Zonder» στην Πειραιώς 260

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Η χορευτική κωμωδία «Zonder» στην Πειραιώς 260

Με την υπογραφή της βραβευμένης Αργεντίνας χορογράφου Ασελέν Παρολίν

Zonder_-_parastasi_xorou
Ένα σπάνιο πάντρεμα του σύγχρονου χορού με την κωμωδία, αποτελεί η παράσταση «Zonder» της βραβευμένης Αργεντίνας χορογράφου Ασελέν Παρολίν που θα φιλοξενηθεί 29 και 30 Ιουνίου, στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Υπό τους ήχους του «Γαλάζιου Δούναβη» του Στράους, τρεις περφόρμερ στη σκηνή προσπαθούν να βρουν τον βηματισμό τους και να συντονιστούν μεταξύ τους, σε ένα παιχνίδι που οι κανόνες του αλλάζουν διαρκώς. Η επιμονή τους να ολοκληρώσουν το έργο, αγνοώντας το σκηνικό που αποσυντίθεται, είναι σχεδόν συγκινητική.

Με χιούμορ και αυτοσαρκασμό η σπουδαία χορογράφος Ασελέν Παρολίν, που από το 2000 ζει και δουλεύει στην Ευρώπη, δημιουργεί μια ωδή στο παράλογο, στο μη χρήσιμο, στο τυχαίο, ενορχηστρώνει στο «Zonder» έναν εύθυμο εφιάλτη, μια χορογραφική αταξία ανοιχτή σε όλες τις πιθανότητες. Κόντρα στην εμμονή για στοχοπροσήλωση, νόημα, αρχή και τέλος σε όλα, ενάντια στον λογοκεντρισμό της σύγχρονης δυτικής κοινωνίας, η Παρολίν μάς προτείνει να αψηφήσουμε τον φόβο της αποτυχίας και να αγκαλιάσουμε σφιχτά τα λάθη μας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης