Γιώργος Περρής: Μια μουσική βραδιά στον Κήπο του Μεγάρου

Γιώργος Περρής: Μια μουσική βραδιά στον Κήπο του Μεγάρου

Θα ερμηνεύσει ελληνικά αλλά και ξένα τραγούδια

George_Perris
Ο πιο όμορφος μουσικός κήπος της Αθήνας γίνεται αφετηρία για την καλοκαιρινή περιοδεία του Γιώργου Περρή, του διεθνώς αναγνωρισμένου Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος θα προσφέρει τη μαγεία της μουσικής του σε κάθε πόλη της Ελλάδας που θα φιλοξενήσει τις συναυλίες του, αυτό το καλοκαίρι. Την Τρίτη 9 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ο χαρισματικός ερμηνευτής, με τη σπάνια και ζεστή φωνή του, ετοιμάζεται να μοιραστεί με το κοινό μια βραδιά συγκινητική, μια γιορτή χαράς.
9.07.2024 Ο Γιώργος Περρής στον Κήπο του Μεγάρου
Μια συναυλία στην οποία το χιούμορ ‒απαραίτητο συστατικό κάθε εμφάνισης του Γιώργου Περρή‒ γίνεται το αόρατο νήμα που ενώνει τις ιστορίες με τα τραγούδια του. Μέσα από το πρόγραμμά της καλοκαιρινής του συναυλίας στον Κήπο, θα ταξιδέψουμε στις χώρες του κόσμου. Θα τον ακούσουμε σε κομμάτια από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας, σε γνωστά τραγούδια του («Καρδιά, κοίτα», «Όλα ένα»), αλλά και σε διεθνείς επιτυχίες του («I Will Wait for You», «Je suis malade», «Disobey» κ.ά.). Ο Γιώργος Περρής θα παρουσιάσει επίσης το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Θα σ’ αγαπώ» που θα κυκλοφορήσει σύντομα καθώς και διασκευές αγαπημένων του κομματιών τα οποία θα ερμηνεύσει σε διάφορες γλώσσες.

«Σας υπόσχομαι ένα βράδυ-διαδρομή, με ευγνωμοσύνη, συγκίνηση και σεβασμό. Έχω πολλές ιστορίες και τραγούδια να μοιραστώ μαζί σας από την τελευταία φορά που ανταμώσαμε. Σας περιμένω να συνδεθούμε μέσα από αυτό το μαγικό και θείο πράγμα που είναι η μουσική» σημειώνει ο Γιώργος Περρής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης