Queens of the Stone Age: Ακυρώνεται η προγραμματισμένη συναυλία τους στην Αθήνα

Queens of the Stone Age: Ακυρώνεται η προγραμματισμένη συναυλία τους στην Αθήνα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συγκροτήματος ο Josh Homme πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση - Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

QOTSA
Το ελληνικό κοινό δεν θα έχει τελικά την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά τους Queens of the Stone Age καθώς η προγραμματισμένη για τις 27 Ιουλίου συναυλία τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ AthensRocks, είναι μεταξύ των οκτώ συνολικά εμφανίσεων της περιοδείας τους που ακυρώνονται για σοβαρούς λόγους υγείας του τραγουδιστή και κιθαρίστα Josh Homme.

Το συγκρότημα αναφέρει χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση:«Οι Queens of the Stone Age ανακοινώνουν με λύπη τους ότι ο Josh Homme πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση».

Queens are gutted we aren't able to play for you. We apologize for any inconvenience and share in your frustration and disappointment.

Posted by Queens of the Stone Age on Tuesday, July 9, 2024

Κλείσιμο
Δεδομένου ότι οι Queens of the Stone Age ήταν οι headliners της πρώτης ημέρας του AthensRocks, αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και θα έχει ολοκληρωθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών.

Οι κάτοχοι των ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα πιστωθούν το αντίτιμο των εισιτηρίων τους αυτόματα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια από μέρους τους.

Οι κάτοχοι των hard copy εισιτηρίων θα μπορούν να τα εξαργυρώνουν στα φυσικά σημεία προπώλησης (Monsterville: Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι, τηλ.: 21 0364 8180, Metal Era: Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 21 0330 4133), από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και για 20 εργάσιμες ημέρες.

Αν κάποιος κάτοχος εισιτηρίου επιθυμεί αντί εξαργύρωσης να παρακολουθήσει τη δεύτερη φεστιβαλική μέρα του AthensRocks ,στις 2 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εμφανιστούν οι Lenny Kravitz, Sleaford Mods, The Last International, Ilias Bogdanos & INCO μπορεί να το κάνει στέλνοντας σχετικό mail στο info@highpriority.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τα τεφτέρια της συμμορίας: Ντοκουμέντα από τις σημειώσεις που κρατούσαν οι εκβιαστές του Δήμου Αθηναίων

Ο χάρτης με τις 200.000 κενές θέσεις εργασίας σε τουρισμό, αγροτική οικονομία και κατασκευές

Άνεμοι 111 χλμ./ώρα έπνεαν την ώρα της τραγωδίας στην Κάρπαθο - Νεκρή με χτύπημα στο κεφάλι η 40χρονη Γαλλίδα ιστιοπλόος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης