Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ετοιμάζεται για δύο μουσικές βραδιές στη Μικρή Επίδαυρο

Τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει

Σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι, που καλύπτει μια ευρύτατη γκάμα, θα παρασύρει το κοινό η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στις δύο συναυλίες που θα δώσει, στις 26 και 27 Ιουλίου, στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, από τις σημαντικότερες νέας γενιάς, θα περιπλανηθεί, για δυο βραδιές, στους δρόμους του ελληνικού τραγουδιού. Με αφετηρία το «Μονοπάτι» του Γιώργου Μουζάκη, θα ερμηνεύσει αγαπημένα λαϊκά, ελαφρά, αρχοντορεμπέτικα και παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια καθώς και λαϊκά τραγούδια της Μεσογείου, σε ενορχήστρωση του Θωμά Κωνσταντίνου. Η μουσική περιπλάνηση θα καταλήξει στο σημερινό λαϊκό τραγούδι, το οποίο επάξια εκπροσωπεί η Ζουγανέλη με τραγούδια της όπως ο «Ταρίφας» από τη δισκογραφική της συνεργασία με τον σπουδαίο δημιουργό Σταμάτη Κραουνάκη.

«Η ιδέα μού ήρθε σαν αστραπή» λέει η ίδια και υπόσχεται δύο μουσικές βραδιές γεμάτες συναίσθημα και μνήμες. Δυο βραδιές που θα γεφυρώσουν γλυκά το χθες με το σήμερα.

Μαζί της θα είναι μία εξαμελής μπάντα εκλεκτών μουσικών που δημιουργήθηκε ειδικά γι' αυτές τις συναυλίες.

Ειδήσεις σήμερα:

Με buzzer beater του Γουότκινς στον τελικό η Αγγλία, 2-1 την Ολλανδία - Δείτε τα γκολ

Θρήνος στη Βρετανία για τις τρεις γυναίκες που δολοφονήθηκαν με βαλλίστρα - Ψάχνουν τι όπλισε το χέρι του δράστη

Ήρεμα νερά και νέα συνάντηση τον Σεπτέμβριο για Μητσοτάκη και Ερντογάν - Επανέναρξη συνομιλιών για το Κυπριακό ζήτησε ο πρωθυπουργός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr