Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Συλλεκτικά αντικείμενα και ρούχα εμπνευσμένα από την έκθεση της Cindy Sherman

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Συλλεκτικά αντικείμενα και ρούχα εμπνευσμένα από την έκθεση της Cindy Sherman

Πού μπορείτε να τα αγοράσετε

Cindy_Cherman_-_antikeimena
Εμπνευσμένη από την έκθεση «Cindy Sherman at Cycladic: Πρώιμα έργα», που φιλοξενείται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης είναι η νέα συλλογή του Cycladic Shop η οποία περιλαμβάνει συλλεκτικά T-shirts, posters, υφασμάτινα τσαντάκια και postcards με έργα-ορόσημα της Cindy Sherman, σχεδιασμένα αποκλειστικά για την έκθεση, με την ευγενική παραχώρηση της καλλιτέχνιδος και της Hauser & Wirth.
Cindy_Cherman_-_antikeimena_2
Στο Cycladic Shop θα βρείτε και τον δίγλωσσο (ελληνικά-αγγλικά) συνοδευτικό κατάλογο της έκθεσης (264 σελίδων) με επισκόπηση των 102 έργων της, καθώς και φωτογραφικό υλικό από την παρουσίασή τους στους χώρους του Μεγάρου Σταθάτου. Την έκδοση προλογίζουν η Κασσάνδρα Μαρινοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και η Αφροδίτη Γκόνου, Σύμβουλος Προγράμματος Σύγχρονης Τέχνης Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Στον κατάλογο περιλαμβάνεται επίσης κείμενο της Flavia Frigeri, ιστορικού τέχνης και επιμελήτριας στη National Portrait Gallery του Λονδίνου.

Επίσης, στο Cycladic Shop θα βρείτε επιλεγμένες εκδόσεις σχετικά με την διάσημη Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα.

Κλείσιμο
Yπενθυμίζεται πως η έκθεση Cindy Sherman at Cycladic: Πρώιμα έργα φιλοξενείται στο Μέγαρο Σταθάτου έως τις 4 Νοεμβρίου 2024. Πρόκειται για την πρώτη μουσειακή έκθεση με περισσότερα από 100 φωτογραφικά έργα της Αμερικανίδας καλλιτέχνιδος στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται έργα από την πρώιμη σειρά φωτογραφιών Untitled Film Stills (1977-1980), καθώς και από τις σειρές Rear Screen Projections (1980), Centerfolds (1981) και Color Studies (1981-1982).  Η έκθεση πραγματοποιείται με κύριο χορηγό την Rolex.

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας ηλεκτρονικά ΕΔΩ με αποστολή των αγορών σας στο χώρο σας ή όπου εσείς επιλέξετε σε όλο τον κόσμο.

Ειδήσεις σήμερα:

Φλωρίδης για σκευωρία Novartis: Στην ελληνική νομοθεσία απαγορεύεται ρητά χρηματική αμοιβή για τον προστατευόμενο μάρτυρα

Νεκρός 23χρονος ΑΜΕΑ από θερμοπληξία στην Εύβοια – Συνέλαβαν τους γονείς του


Από τον Λίνκολν στον Τραμπ: Οι Αμερικανοί πρόεδροι και υποψήφιοι που έγιναν στόχοι δολοφονίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης