Μαντλέν Πεϊρού: Μάγεψε το κοινό του Sani Festival με τις τζαζ μελωδίες της

Μαντλέν Πεϊρού: Μάγεψε το κοινό του Sani Festival με τις τζαζ μελωδίες της

Κατάμεστος ήταν ο λόφος της Σάνης στην Χαλκιδική

Madlein_Peiroux
Μια μαγευτική βραδιά με τζαζ μελωδίες, ερμηνευμένες από την μοναδική φωνή της Μαντλέν Πεϊρού, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Χαλκιδικής, είχε την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό του Sani Festival, στη δεύτερη συναυλία της διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στον κατάμεστο Λόφο της Σάνης, στις εγκαταστάσεις του Sani Resort.
Sani Festival 2024: Η Madeleine Peyroux μάγεψε το κοινό σε μία βραδιά με jazz μελωδίες
Δέκα χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στο Sani Festival, η σπουδαία τραγουδοποιός-τραγουδίστρια επέστρεψε για να ερμηνεύσει κλασικά κομμάτια της αλλά και τα τραγούδια του νέου της -και πιο τολμηρού- δισκογραφικού της έργου «Let's Walk»

Συνδυάζοντας έντεχνα τις τζαζ μελωδίες με την φολκ και την chamber pop, το δέκατο άλμπουμ της Πεϊρού καταπιάνεται στιχουργικά με θέματα της εποχής μας, όπως η αναζήτηση της αγάπης και η πολιτική, και περιέχει τραγούδια που έχει ήδη αγαπήσει το κοινό, όπως το ομώνυμο του δίσκου «Let's Walk» ή το «Find True Love».

Κλείσιμο
«Τα τραγούδια μου αποτυπώνουν την πραγματικότητα που βιώνει ο πλανήτης σήμερα και είναι μία μορφή αντίδρασης σε όσα συμβαίνουν γύρω μας», ανέφερε η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα που ξεκίνησε την καριέρα της, ως έφηβη, στους δρόμους του Παρισιού, εντυπωσιάζοντας με τη χάρη, αλλά και τη στιβαρότητα της ερμηνείας της.

«Είναι πάντα μεγάλη τιμή για μένα να καλούμαι να διασχίσω ωκεανούς και θάλασσες για να έρθω σε επαφή με διαφορετικά κοινά μέσω της μουσικής. Είναι δε, ακόμη μεγαλύτερη χαρά να μοιράζομαι αυτή την εμπειρία στην ασφάλεια και την ηρεμία του Sani Festival. Σας ευχαριστώ όλους για τη χθεσινή βραδιά!» δήλωσε, μετά τη συναυλία της, η ερμηνεύτρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε μ' ένα φαντασμαγορικό σόου τον Κιλιάν Εμπαπέ - Δείτε βίντεο

H τουρκάλα αρχαιολόγος που στρίμωξε τους Βρετανούς στον Δανίκα: «Πήρα προσωπικά την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα»


Ήταν μία παρεξήγηση, το λύσαμε μόνοι μας, είπε η Φαίη Ζαφειράκου για το επεισόδιο με τον Ανδρέα Κομπόση στην Κάρυστο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης