«Game of Thrones», «The Lord Of The Rings», «The Hobbit»: Όλες οι μουσικές τους σε μια συναυλία

Με με τη συμμετοχή καταξιωμένων ξένων καλλιτεχνών

Tρεις από τις πιο δημοφιλείς παραγωγές φαντασίας της μικρής και μεγάλης οθόνης, τα «Game of Thrones», «The Lord Of The Rings», «The Hobbit» θα ζωντανέψουν την Παρασκευή 19 Ιουλίου, στο Christmas Theater μέσα από μια συμφωνική συναυλία με την πασίγνωστη διεθνώς μουσική τους.  

Μια μαγική βραδιά με χορωδία, σολίστ, προβολές, ειδικά εφέ και εντυπωσιακούς φωτισμούς και πάνω από 80 συντελεστές στη σκηνή που θα μεταφέρουν το κοινό στο φανταστικό σύμπαν των τριών υπερπαραγωγών, μέσα από την μαγική μουσική του Γερμανοιρανού συνθέτη Ramin Djawadi και του βραβευμένου με 3 Όσκαε και 4 Γκράμι Howard Shore.

Ερμηνεύτρια της ξεχωριστής αυτής μουσικής βραδιάς θα είναι η σοπράνο Daria Masiero, μια από τις πιο γνωστές Ιταλίδες τραγουδίστριες της όπερας, με εμφανίσεις σε μεγάλα θέατρα του κόσμου και συνεργασίες μεταξύ άλλων με τους Χοσέ Καρέρας, Πλάθιντο Ντομίνγκο και Ρικάρντο Μούτι.  

Την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών θα διευθύνει ο Νίκος Μαλιάρας ενώ θα συμμετάσχει η Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών (ΑΧΝΑ). 

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ 

Ειδήσεις σήμερα:

Στα «κόκκινα» η χώρα για 48 ώρες - Πού θα δείξει 43άρια το θερμόμετρο

CNN: Πληροφορίες για ιρανικό σχέδιο δολοφονίας Τραμπ - Δεν συνδέεται με την απόπειρα

Βίντεο: Η στιγμή που ο Κάιλ Γκας εύχεται να μην «αστοχήσουν την επόμενη φορά» αναφερόμενος στην απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr