Νίκος Πορτοκάλογλου: Ετοιμάζει συναυλία στον Λυκαβηττό για να ενισχύσει τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα»

Νίκος Πορτοκάλογλου: Ετοιμάζει συναυλία στον Λυκαβηττό για να ενισχύσει τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα»

Ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν μαζί του

portokaloglou-akoubaei-se-kithara
Η μουσική θα συναντηθεί με την αλληλεγγύη το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Εκεί θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου για τους σκοπούς ανθρωπιστικής οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», με προσκεκλημένους τον Πάνο Μουζουράκη και την Νεφέλη Φασούλη.

«Στα τραγούδια μου έχω προσπαθήσει να μιλήσω όσο μπορούσα για το ταξίδι της αυτογνωσίας και της επιστροφής στην πατρίδα της ψυχής. Το ταξίδι όμως των “Γιατρών Χωρίς Σύνορα” σε όλο τον κόσμο είναι κάτι πολύ πιο χειροπιαστό και πιο επικίνδυνο: είναι μια διαρκής περιπέτεια προσφοράς και θυσίας. Και αυτό με γεμίζει δέος και θαυμασμό. Ελάτε λοιπόν να στηρίξουμε την ευγενή και γενναία προσπάθεια τους μέσα από αυτή την μεγάλη συναυλία στον αγαπημένο μου Λυκαβηττό!» σημειώνει με νόημα ο ίδιος.

Μαζί του θα είναι η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες λαϊκές φωνές, ο Βύρων Τσουράπης, πιστός συνοδοιπόρος του συνθέτη στις ζωντανές εμφανίσεις του και η δυναμική μπάντα που τον συνοδεύει τα τελευταία χρόνια, οι «Ευγενείς Αλήτες».

Θα συμμετάσχει, επίσης, η El Sistema Greece Youth Choir, ένα διαπολιτισμικό δυναμικά εξελισσόμενο φωνητικό μουσικό σύνολο, ανοιχτό σε νέους ηλικίας 8 έως 26 ετών με μουσικές γνώσεις, που βασίζεται στο El Sistema Greece  το εκπαιδευτικό μουσικό πρόγραμμα κοινωνικής ένταξης το οποίο παρέχει δωρεάν μουσική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε παιδιά και νέους

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική, ανθρωπιστική οργάνωση που παρέχει ιατρική βοήθεια σε συνανθρώπους μας από περιοχές που δοκιμάζονται από κρίσεις, ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας ή πολιτικών πεποιθήσεων. Η οργάνωση δραστηριοποιείται σε πάνω από 75 χώρες στον κόσμο, προσφέροντας βοήθεια σε εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο. Το Ελληνικό Τμήμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα ιδρύθηκε το 1990 και μέχρι σήμερα περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι έχουν υποστηρίξει το έργο τους

Κλείσιμο
Με την αδιάκοπη προσφορά τους, δρουν πάντοτε στο επίκεντρο μεγάλων ανθρωπιστικών κρίσεων. Γι' αυτό, διοργανώνουν τη συναυλία αυτή με σκοπό αφενός την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και αφετέρου την οικονομική ενίσχυση των δράσεών τους. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τη συνέχιση του έργου της οργάνωσης.
.
Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης