Το γλυκό σνακ που ανεβάζει την ένταση στο μεγαλύτερο dance music festival

Το γλυκό σνακ που ανεβάζει την ένταση στο μεγαλύτερο dance music festival

Η ΙΟΝ σοκοφρέτα δίνει τον ρυθμό στο PRIMER Music Festival, και απογειώνει τα beats των σούπερ-σταρ djs που θα παίξουν στα 2 του stages

IONhd1

Sponsored Content

Νέοι άνθρωποι γεμάτοι ζωή και ενέργεια και ξεσηκωτική χορευτική μουσική είναι τα βασικά συστατικά του PRIMER Music Festival, του διήμερου μουσικού φεστιβάλ που φέτος θα πραγματοποιηθεί για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου. Τo PRIMER Music Festival, όπως και κάθε χρόνο, θα μας προσφέρει την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία!

PMF24 - Exclusive Media Reel
Κλείσιμο

Γεμάτο μουσική με τα σημαντικότερα ονόματα της dance σκηνής, έχει ξεχωρίσει για την ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα που δημιουργείται και το ατελείωτο κέφι. Το φετινό PRIMER Music Festival θα έχει, όμως, και κάτι επιπλέον που θα κάνει ακόμη καλύτερο το μεγάλο μουσικό event.

015ion

H ΙΟΝ σοκοφρέτα είναι επίσημος χορηγός του! Η μια και μοναδική σοκοφρέτα δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει με όλο της το είναι στο ένα και μοναδικό festival dance μουσικής στην Ελλάδα!

Φέτος, το PRIMER Festival θα έχει πάνω από 18 artists, και ονόματα όπως ο διάσημος Σουηδός dj Eric Prydz που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Το Main Stage θα είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει ποτέ σε ανάλογο event με 800 τ.μ. οθονών LED! Θα υπάρχει και μια επιπλέον σκηνή, το After Hours Stage στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do.

Η ΙΟΝ σοκοφρέτα θα είναι εκεί προσφέροντας απολαυστικές, fun δραστηριότητες και τις δύο ημέρες του φεστιβάλ, με giveaway εισιτηρίων από τη σελίδα της στα Social Media ΙΟΝ Σοκοφρέτα (@ion_sokofreta).
Η σοκοφρέτα άλλωστε είναι νεανική, ξεσηκωτική, ενθουσιώδης, fun, ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη, φρέσκια, γεμάτη ζωντάνια και αυθορμητισμό. Είναι το σνακ που δίνει ενέργεια, ανεβάζει τη διάθεση και μας γεμίζει με ζωντάνια και αισιοδοξία.

294ion

Το PRIMER Music Festival εγγυάται στo κοινό της dance κοινότητας στην Ελλάδα μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών ήχου και εικόνας, με τα decks να παραδίδονται στα έμπειρα χέρια καλλιτεχνών-γκουρού της διεθνούς EDM, τόσο του mainstream ήχου όσο και των πιο εναλλακτικών genres της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής και η ΙΟΝ σοκοφρέτα δίνει τον ρυθμό.

306703ion

Το πλήρες line-up του PRIMER MUSIC FESTIVAL 2024
ΣΑΒΒΑΤΟ, 7/9
MAIN STAGE (Πλατεία Νερού)
Headliner: ERIC PRYDZ
+
ROYKSOPP LIVE
ARGY
MISS MONIQUE
PEDRIK

AFTERHOURS STAGE (Faliro Sports Pavilion)
Headliner: KÖLSCH
+
AGENTS OF TIME
NICK JOJO
CRISTIAN CAMBAS
MAUS

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/9
MAIN STAGE (Πλατεία Νερού)
Headliner: MARTIN GARRIX
+
GORDO
MORTEN
TUJAMO
JUICY M
PLAYMEN
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης