Βίκυ Λέανδρος: Ολοκληρώνει τη μεγάλη καριέρα της με μια συναυλία στο Ηρώδειο

Μετά από έξι ολόκληερες δεκαετίες διεθνούς επιτυχίας

Την Αθήνα επέλεξε η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια Βίκυ Λέανδρος ως τελευταίο σταθμό της αποχαιρετιστήριας περιοδείας της. Εκεί, κάτω από την Ακρόπολη, στο Ηρώδειο θα πει, στις 6 Σεπτεμβρίου, το μουσικό της «αντίο» στο κοινό που τής χάρισε μια σημαντική θέση στο διεθνές μουσικό στερέωμα.

Η Ελληνίδα καλλιτέχνης - φαινόμενο, Βίκυ Λέανδρος, μεγάλη νικήτρια της 72ης Eurovision, με πάνω από 55 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων σε περισσότερες από 50 χώρες, τραγουδώντας σε επτά και πλέον γλώσσες και γεμίζοντας τα πιο διάσημα θέατρα του κόσμου με τις sold-out συναυλίες της, ολοκληρώνει στην πατρίδα της την σπουδαία καριέρα της που διήρκεσε έξι ολόκληρες δεκαετίες.

Η Βίκυ Λέανδρος έφτασε στον προορισμό των ονείρων της, για αυτό και αποφάσισε να δημιουργήσει αυτή την παγκόσμια αποχαιρετιστήρια περιοδεία, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από την άνοιξη του 2023, με σκοπό να ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες στο Ηρώδειο, στους πρόποδες της Ακρόπολης, κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό.

Στη συναυλία της στο Ηρώδειο θα ερμηνεύσει, για τελευταία φορά ζωντανά, στο πλαίσιο μιας εντυπωσιακής παραγωγής, τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όλα εκείνα τα τραγούδια που τής χάρισαν μεγάλοι συνθέτες, όπως οι Michel Legrand, Jaques Brel, Μίκης Θεοδωράκης, Charles Aznavour, Mort Chuman και Μάνος Χατζιδάκις, και αγαπήθηκαν από το διεθνές ακροατήριο.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ 

Ειδήσεις σήμερα:


Προκλητική απάντηση του ευρωβουλευτή Φειδία σε παιδιά αγνοουμένων - «Μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας»

Σε θέση μάχης απέναντι στην αστυνομία για τρίτη φορά οι μοναχοί της Μονής Εσφιγμένου

“Alfa Nero”: Πουλήθηκε για 40 εκατ. δολ. το πρώην mega yacht της Γιάννας Αγγελοπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr