Εθνική Λυρική Σκηνή: Διαθέτει 1500 δωρεάν προσκλήσεις σε ανέργους για την «Τραβιάτα» στο Ηρώδειο

Πως μπορείτε να τις διεκδικήσετε

Η Εθνική Λυρική Σκηνή δίνει τη δυνατότητα σε 1500 ανέργους να παρακολουθήσουν, δωρεάν, τη γενική δοκιμή της μεγάλη καλοκαιρινής της παραγωγής, της δημοφιλέστατης όπερας του Τζουζέππε Βέρντι «Τραβιάτα», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουλίου, στις 21.00 στο Ηρώδειο.

Η εντυπωσιακή παράσταση θα φιλοξενηθεί για τέσσερις συνολικά βραδιές στο Ρωμαϊκό Ωδείο, στις 27, 28, 30 και 31, σε διεύθυνση του καταξιωμένου Ιταλού αρχιμουσικού Πιερ Τζόρτζιο Μοράντι, σκηνοθεσία, σκηνικά και χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου, με πρωταγωνιστές σπουδαίους Έλληνες και ξένους μονωδοούς με διεθνή καταξίωση, μεταξύ των οποίων και η Αμερικανίδα σούπερ σταρ της όπερας Ναντίν Σιέρρα, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο άτυχος έρωτας της «Κυρίας με τις καμέλιες» για τον Αλφρέντο Ζερμόν, όπως τον εμπνεύστηκε και τον μελοποίησε ο Βέρντι μέσα από μελωδίες μοναδικής δύναμης, αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του ρεπερτορίου με εκατοντάδες παραστάσεις κάθε χρόνο στις όπερες όλου του κόσμου και με χιλιάδες θεατών να τις παρακολουθούν εκστατικά.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή της Τραβιάτας –με την επίδειξη δελτίου / βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας– θα γίνει έως εξαντλήσεως των εισιτηρίων στα Ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα / τηλ. κέντρο: 2130885700), την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024, από τις 11.00 έως τις 20.00.Σημειώνεται ότι ο κάθε κάτοχος δελτίου / βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως και δύο εισιτήρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλλάζει ο καιρός - Έρχονται θερμικές καταιγίδες μετά τα 40άρια, πού θα βρέξει

Η φωτογραφία της Ντέμης Γεωργίου με τη σύντροφό της μία εβδομάδα πριν από τον θάνατό της

Σερβία-Ελλάδα 94-72: «Ανώμαλη προσγείωση» για την Εθνική πριν το ταξίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr