Μάρθα Φριντζήλα: «Η παράσταση μας "Mare nostrum - Η δική μας θάλασσα" είναι συλλεκτική»

Μάρθα Φριντζήλα: «Η παράσταση μας "Mare nostrum - Η δική μας θάλασσα" είναι συλλεκτική»

Μια ξεχωριστή παράσταση μουσικής, λόγου και χορού με τίτλο «Mare Nostrum - Η δική μας θάλασσα» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου με οικοδεσπότες το Λύκειο των Ελληνίδων Πύργου και τους συνεργάτες του στο Θέατρο «ΟΛΥΜΠΙΑ» ΦΛΟΚΑ στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας

XRWMA_FRITZILA
Μια μεγάλη παραγωγή με ερμηνευτές τη Μάρθα Φριντζήλα και την Κωνσταντίνα Πάτση που τις συνοδεύουν 9 σημαντικοί σολίστες της λαϊκής μουσικής και ένα πλήθος χορευτών του Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου σε μουσική σκηνοθεσία και επιμέλεια κειμένων Θωμά Κωνσταντίνου και επιμέλεια χορών Κωνσταντίνου Τζανέτου. Με αυτή την αφορμή μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου.

Τόνισε ότι η παράσταση είναι ένας ύμνος στη Μεσόγειο, τη θάλασσά μας, που δε χωρίζει τους ανθρώπους και τους λαούς που αιώνες ολόκληρους ζουν μαζί και αναπνέουν το αεράκι της, γεύονται τη δροσιά της και τραγουδούν και χορεύουν στον ήχο των κυμάτων της. Αντίθετα τους ενώνει με τη μεγάλη αγκαλιά της σε μια αρμονική συνύπαρξη ειρήνης και δημιουργίας. Τέλος είπε χαρακτηριστικά ότι η Μεσόγειος είναι μάνα και για όσους δεν μπόρεσαν να βρουν τη δική τους στεριά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης