Κέιτ Γουίνσλετ: Μεταμορφώνεται σε πολεμική ανταποκρίτρια στη νέα της ταινία - Δείτε βίντεο

Κέιτ Γουίνσλετ: Μεταμορφώνεται σε πολεμική ανταποκρίτρια στη νέα της ταινία - Δείτε βίντεο

Πρόκειται για τη βιογραφία της φωτογράφου του B' Παγκοσμίου Πολέμου Λι Μίλερ - Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους

Lee_-_tainia_1
Μια απ’ τις σημαντικότερες ανταποκρίτριες και φωτογράφους του B' Παγκοσμίου Πολέμου, τη Λι Μίλερ, θα υποδυθεί η Κέιτ Γουίνσλετ στη νέα ταινία της Έλεν Κούρας με τίτλο «Lee» που θα βγει τον Σεπτέμβριο στους κινηματογράφους.
Lee | Trailer
Η γυναίκα αυτή ήταν μοντέλο του φωτογράφου Μαν Ρέι αλλά έγραψε αλλά χάρη στο μοναδικό ταλέντο και το αχαλίνωτο πείσμα της κατάφερε να απαθανατίσει μερικές αξέχαστες εικόνες, μεταξύ των οποίων και μία φωτογραφία της ίδιας στο μπάνιο του Χίτλερ. 
Με πρωτοφανή κατανόηση και ενσυναίσθηση για τις γυναίκες και τα θύματα του πολέμου, οι φωτογραφίες της αποτυπώνουν την ευθραυστότητα και τη φρίκη της ανθρώπινης εμπειρίας. Πρωτίστως όμως εκφράζουν μια ζωή αφιερωμένη στο κυνήγι της αλήθειας, για την οποία η Μίλερ χρειάστηκε να πληρώσει ένα τεράστιο προσωπικό τίμημα, ερχόμενη αντιμέτωπη με το τραυματικό της παρελθόν. 

Κλείσιμο
Μια ταινία ωδή στο έργο και τις προσωπικές θυσίες της εμβληματικής πολεμικής ανταποκρίτριας Λι Μίλερ, αλλά και στις τολμηρές γυναίκες που πάλεψαν για να κερδίσουν μια θέση σε ανδροκρατούμενους χώρους, αλλάζοντας τελικά τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο.

Ένα πρότζεκτ πάθους για την βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία συμμετέχει και στην παραγωγή πλαισιωμένη από ένα λαμπερό καστ στο οποίο οι Τζος Ο’ Κόνορ (Challengers, The Crow, La Chimaira), Άντρια Ράιζμπορο (Oblivion, Mandy), Άντι Σάμπεργκ (Brooklyn Nine-Nine, Palm Springs), Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ (The Northman, Succession) και Μαριόν Κοτιγιάρ (Inception).

Ειδήσεις σήμερα:

Το κορίτσι που έσβησε την Ολυμπιακή Φλόγα το 2004, μιλάει 20 χρόνια μετά για τη συγκινητική βραδιά

Την άμεση απομάκρυνση Πολάκη από τα ηγετικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ομάδα των «87» - Κάνουν λόγο για κίνδυνο εκφυλισμού και γελοιοποίησης 


Κοντά στο όριο ασφυξίας η Σαντορίνη, το πιο «ινσταγκραμικό» νησί της Ελλάδας, γράφει το AFP
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης