Κάτια Δανδουλάκη: Θεατρική επιστροφή με θρίλερ μυστηρίου

Κάτια Δανδουλάκη: Θεατρική επιστροφή με θρίλερ μυστηρίου

Σε ποιο έργο θα πρωταγωνιστήσει και ποιοι ηθοποιοί θα την πλαισιώνουν

Dandoulaki_Katia
Σε ένα συναρπαστικό θρίλερ μυστηρίου, τον «Αόρατο επισκέπτη» του Οριόλ Πάουλο, θα πρωταγωνιστήσει η Κάτια Δανδουλάκη, τη νέα καλλιτεχνική περίοδο, στο θέατρο που φέρει το όνομά της, συνεργαζόμενη με την πολυτάλαντη Σοφία Σπυράτου η οποία έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.
Dandoulkaki_-_Plainis_-_Patriarxeas
Ο θίασος της παράστασης
Στον θίασο της παράστασης συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί Χρήστος Πλαΐνης. Θανάσης Πατριαρχέας, Μελίνα Λεφαντζή, Ντίνος Σπυρόπουλος, και Χλόη Μάντζαρη.

Ένας επιτυχημένος νεαρός επιχειρηματίας βρίσκεται κατηγορούμενος για το φόνο της ερωμένης του. Είναι παγιδευμένος σε μία δίνη από ανομολόγητους φόβους, παρορμητικές αποφάσεις, υποψίες και σκιές, μυστικά και ψέματα.

Κλείσιμο
Μία δαιμόνια δικηγόρος καλείται να φωτίσει τις σκοτεινές πτυχές του μυστηρίου. Έχει όμως μόνο δύο ώρες στη διάθεσή της, μαζί του, για να ανακαλύψει τι πραγματικά έχει συμβεί.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και κάθε λεπτό που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας. Ή μήπως όχι; Η αλήθεια και το ψέμα, μπλέκονται σε έναν σφιχτοδεμένο ιστό που όσο πιο πολύ ξεδιπλώνεται τόσο πιο περίπλοκος γίνεται. Πόση αλήθεια χωράει σε ένα ψέμα; Πόσο ψέμα κρύβει μια αλήθεια;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης