Θάνος Μπίρκος: «Ο «Σασμός» ήταν μια σειρά φαινόμενο»

Ο δημοφιλής ηθοποιός με αφορμή την συμμέτοχη του στην παράσταση «Μια μέλισσα τον Αύγουστο» αλλά και το τέλος της σειράς «Σασμός» μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη παρουσίασή της στο κοινό, η κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη «Μία Μέλισσα τον Αύγουστο», παρουσιάζεται στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη από τις 4 Ιουλίου! Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νικορέστης Χανιωτάκης που συνεργάζεται μ’ έναν θίασο έξη ηθοποιών . Παίζουν (με αλφαβητική σειρά) : Ελένη Βαΐτσου, Γιάννης Δρακόπουλος, Θάνος Μπίρκος, Νάνσυ Μπούκλη, Σπύρος Σταμούλης, Αναστασία Τσιλιμπίου.

Μίλησε για την υπόθεση της παράστασης και παράλληλα για την νέα διαμόρφωση του θεάτρου που το χαρακτήρισε μια πολύχρωμη όαση δροσιάς στο κέντρο της Αθήνας . Βεβαίως αναφέρθηκε και στον «Σασμό» που και εκεί είχε σημαντικό ρόλο. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που συμμετείχε στη σειρά αυτή και είπε χαρακτηριστικά ότι¨ « όλοι οι χαρακτήρες στο τέλος βρήκαν τον «σασμό» μέσα τους». Ακόμη χαρακτήρισε «μοναδική» τη συνεργασία του σύνθετη Νίκου Τερζή και του στιχουργού Γιάννη Κότσιρα για τα τόσα τραγούδια που γραφτήκαν για τη σειρά αυτή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr