Αθανασία Κομνηνού – Η κόρη του εφοπλιστή κατάφερε να κάνει την Αντίπαρο διεθνή προορισμό. Jet setters και πρίγκιπες υποκλίνονται στον «πετεινό» της

Αθανασία Κομνηνού – Η κόρη του εφοπλιστή κατάφερε να κάνει την Αντίπαρο διεθνή προορισμό. Jet setters και πρίγκιπες υποκλίνονται στον «πετεινό» της

Θέλησε να βάλει την Αντίπαρο στον διεθνή χάρτη με τις high–end γωνιές του κόσμου και το πέτυχε. Το ξενοδοχείο της υποδέχεται την οικογένεια Νιάρχου, την πρώην κυρία Αμπράμοβιτς και πρίγκιπες από το Μονακό ενώ στο beach club της απολαμβάνουν βουτιές τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας παγκοσμίως

LEMON_270724_XRWMA-_13_
Υπάρχει ένα μέρος κρυμμένο ως διαμάντι σε ένα μικροσκοπικό ελληνικό νησί. Το The Rooster δεν είναι απλά το εναλλακτικό πεντάστερο κατάλυμα της Αθανασίας Κομνηνού. Είναι ένα όραμα ζωής που συνδυάζει τις διακοπές με την καλοκαιρινή αφύπνιση.

Χτισμένο μέσα σε μια έκταση 30 στρεμμάτων με λόφους, ερείπια, βράχους και αμμόλοφους, πάνω από τα Λιβάδια, «ακουμπά» όμορφα σε μαγική παρθένα παραλία.

Οι πολύ καλά κρυμμένες 16 ιδιωτικές κατοικίες της Αντιπάρου, υποκύπτουν στους κανόνες μιας μίνιμαλ αρχιτεκτονικής που εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον και βοηθούν τον επισκέπτη να αποκοπεί από τους συνήθεις και κουραστικούς κανόνες της καθημερινότητας.

Αυτή η κτιριακή δομή δημιουργεί μια αίσθηση σεβασμού για την ambiance και την κληρονομιά των νησιών. Μυρωδιές αειθαλών φυτών, ήχοι της φύσης όπως του ανέμου, ματιές γαλήνης, εικόνες θάλασσας και πολύχρωμες παλέτες του ουρανού κατά την ανατολή και δύση του ηλίου.

Κλείσιμο
Το Rooster της Αθανασίας Κομνηνού γεννήθηκε από την πεποίθηση ζωής ότι «η ισορροπία και επομένως η ευτυχία δεν βρίσκεται στην αναζήτηση περισσότερων αλλά στην ανάπτυξη της ικανότητας μας να απολαμβάνουμε τα λιγότερα». Γι’ αυτό και το όνομα του χώρου δεν είναι τυχαίο. Rooster σημαίνει πετεινός και επομένως ταυτίζεται με την αφύπνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης