Marvel: Έκανε την έκπληξη και αποκάλυψε τον Robert Downey Jr ως Doctor Doom στις νέες ταινίες Avengers

Marvel: Έκανε την έκπληξη και αποκάλυψε τον Robert Downey Jr ως Doctor Doom στις νέες ταινίες Avengers

Δείτε την ανάρτησή του που πέρασε σε λίγες ώρες τα 4 εκατομμύρια likes στο Instagram - «Είναι ο καλύτερος ηθοποιός στον κόσμο», λένε οι αδερφοί Russo που σκηνοθετούν τις ταινίες

robert_downey_jr_dr_doom_xr
H Marvel Studios έκανε την έκπληξη και αποκάλυψε ότι ο πιο αγαπητός της σταρ θα πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίες Avengers.

Ο Robert Downey Jr θα επιστρέψει στο κινηματογραφικό franchise όχι ως Ironman, αλλά ως ο κλασικός κακός των Fantastic Four, Doctor Doom, για τις ταινίες με τον τίτλο Avengers: Doomsday, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2026, και Avengers: Secret Wars, που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2027.

Κλείσιμο
Ο Kevin Feige επιβεβαίωσε επίσης επίσημα ότι οι αδελφοί Russo θα σκηνοθετήσουν τις δύο επόμενες ταινίες των Avengers.
Ο Downey θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες στον κόσμο και η συνεργασία του με τη Marvel ξεκίνησε το 2008 με το Iron Man. Ο ηθοποιός βοήθησε τους Avengers να σημειώσουν τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών ενώ ο ίδιος είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να γεμίζει με 50 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Doweny αποσύρθηκε από το ρόλο του Τόνι Σταρκ/ Iron Man με την ταινία Avengers του 2019: Endgame, στο οποίο ο χαρακτήρας του πέθανε σώζοντας το σύμπαν.

Ήταν μια πρόκληση για τη Marvel να βρει έναν πρωταγωνιστή που θα αντικαθιστούσε το μεγάλο κενό που άφησε ο Downey.


«Νέα μάσκα, ίδια αποστολή», είπε ο Downey στο κοινό. Ο Downey αποκαλύφθηκε σε μια σχεδόν θρησκευτική τελετή, καθώς 24 άντρες με μεταλλικές μάσκες που έμοιαζαν με τον Doctor Doom ανέβηκαν στη σκηνή, ενώνοντας τον Feige και τους αδελφούς Russo. «Αν πρόκειται να φέρουμε τον Doctor Doom στην οθόνη - είναι ένας από τους πιο πολύπλοκους χαρακτήρες, τους πιο διασκεδαστικούς χαρακτήρες σε όλη τη μυθοπλασία», δήλωσε ο Joe Russo. «Αν πρόκειται να το κάνουμε αυτό... τότε θα χρειαστούμε τον καλύτερο ηθοποιό στον κόσμο. Ως απόδειξη των αδιανόητων δυνατοτήτων του σύμπαντος της Marvel, σας παρουσιάζουμε το μοναδικό πρόσωπο που θα μπορούσε να παίξει τον Victor von Doom...».

Τότε ένας μασκοφόρος άνδρας με πράσινο κοστούμι βγήκε μπροστά και αποκαλύφθηκε: Ο Downey, περήφανος και έτοιμος για τον ρόλο. Λίγο νωρίτερα, οι Russos παρουσιάστηκαν ως οι σκηνοθέτες των νέων ταινιών Avengers, στις οποίες θα είναι τόσο παραγωγοί όσο και σκηνοθέτες.
«Στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε, μέσα από μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία, ο Joe και εγώ καταλήξαμε να βλέπουμε έναν δρόμο προς τα εμπρός μαζί με όλους εσάς». Ο Joe Russo συνέχισε από εκεί που σταμάτησε ο αδελφός του, προσθέτοντας: «Είναι η μεγαλύτερη ιστορία που αφηγήθηκε ποτέ η Marvel Comics, είναι η πρώτη σειρά κόμικς που διάβασα ως παιδί και με έκανε να ερωτευτώ τα κόμικς. Είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ant και εγώ στεκόμαστε εδώ. Και νομίζω ότι όλοι γνωρίζετε το όνομά της». Avengers: Ο τίτλος Secret Wars.

Ο Stephen McFeely, ο οποίος έγραψε μαζί με τον Christopher Markus τις ταινίες Marvel των Russos, θα γράψει τις νέες ταινίες Avengers. Οι Russos υποστήριζαν εδώ και καιρό ότι το Secret Wars - που ήταν ο τίτλος ενός ζευγαριού κόμικς γεγονότων της δεκαετίας του 1980 για τη Marvel - ήταν το έργο των ονείρων τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές την Κυριακή - Τα βλέμματα σε πόλο, τένις και κολύμβηση


Αντίποινα του Ισραήλ στον Λίβανο - «Χτυπήσαμε τη Χεζμπολάχ» λένε οι IDF μετά το μακελειό στα Υψίπεδα του Γκολάν


Κασσελάκης για Πολάκη: Είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης