Σίνεντ Ο' Κόνορ: Αποκαλύφθηκε η ακριβής αιτία του θανάτου της ένα χρόνο αφότου απεβίωσε

Σίνεντ Ο' Κόνορ: Αποκαλύφθηκε η ακριβής αιτία του θανάτου της ένα χρόνο αφότου απεβίωσε

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 56 ετών τον Ιούλιο του 2023

sinent-o-konor
Αποκαλύφθηκε η ακριβής αιτία θανάτου της τραγουδίστριας Σίνεντ Ο' Κόνορ, ένα χρόνο μετά από τότε που άφησε την τελευταία της πνοή. 

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 56 ετών τον Ιούλιο του 2023. Βρέθηκε χωρίς της αισθήσεις της στο σπίτι της στο Herne Hill, στο νότιο Λονδίνο, και κηρύχθηκε νεκρή επί τόπου. Έξι μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι η τραγουδίστρια του «Nothing Compares 2 U» πέθανε από φυσικά αίτια.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Irish Independent, το πιστοποιητικό θανάτου της Ο' Κόνορ - το οποίο καταχωρήθηκε από τον πρώην σύζυγό της Τζον Ρέινολντς στο Λάμπεθ του Λονδίνου την Τετάρτη 24 Ιουλίου- αποκάλυψε ότι η ακριβής αιτία ήταν η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), μια πάθηση που προκαλέι δυσκολίες στην αναπνοή, και το άσθμα.

Το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει ότι η μουσικός έπασχε επίσης από «μια χαμηλού βαθμού λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος», αναφέρει ο Independent.

Οι συγγενείς της δεν ήθελαν ο Τραμπ να χρησιμοποιεί τη μουσική της

Κλείσιμο
Φέτος τον Φεβρουάριο, ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε το γνωστότερο τραγούδι της Σίνεντ Ο' Κόνορ,  «Nothing Compares 2 U», σε προεκλογική του συγκέντρωση στο Μέριλαντ των ΗΠΑ. 

Ωστόσο, αυτό δεν άρεσε στους κληρονόμους της καλλιτέχνιδας, οι οποίοι είχαν δηλώσει τότε στο BBC ότι αν γνώριζε η Ο΄Κόνορ ότι το τραγούδι της έχει χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο, θα αισθανόταν «αηδιασμένη, πληγωμένη και προσβεβλημένη».

Σε δήλωσή τους ο φορέας και η δισκογραφική της Chrysalis Records τονίζουν ότι η Ιρλανδή τραγουδίστρια σε όλη της τη ζωή ακολουθούσε έναν αυστηρό ηθικό κώδικα καλοσύνης και αξιοπρέπειας έναντι στους άλλους. Υπενθυμίζουν δε ότι είχε αποκαλέσει τον Τραμπ «βιβλικό διάβολο».


Ειδήσεις σήμερα:

Κέρκυρα: Διακοπές με τον γιο της είχε πάει η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε πισίνα

Απειλές Ερντογάν προς το Ισραήλ: Όπως ακριβώς μπήκαμε στη Λιβύη, το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτούς

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το Συμπόσιο των Θεών και όχι ο Μυστικός Δείπνος η έμπνευση για το σόου με τον μπλε Διόνυσο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης