«Μέλισσες»: Αλλαγή χώρου για την επετειακή συναυλία του Σεπτεμβρίου

«Μέλισσες»: Αλλαγή χώρου για την επετειακή συναυλία του Σεπτεμβρίου

Λόγω μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων

Melisses
Το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας αποδείχτηκε πολύ μικρό για να χωρέσει τους θαυμαστές του συγκροτήματος Μέλισσες γι’ αυτό και η προγραμματισμένη για τις 9 Σεπτεμβρίου συναυλία τους μεταφέρεται στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο.

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί για το Κατράκει θα ισχύουν κανονικά και για την Πλατεία Νερού, ενώ εκδόθηκαν και επιπλέον εισιτήρια ΕΔΩ.

Στη σχετική ανακοίνωσή τους τα μέλη του συγκροτήματος αναφέρουν: «Αγαπημένοι μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το συγκινητικό sold out της συναυλίας μας στο Κατράκειο στις 9 Σεπτεμβρίου. Δεχθήκαμε εκατοντάδες μηνύματα από φίλες και φίλους που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήριο. Προσπαθήσαμε να δώσουμε περισσότερα εισιτήρια, αλλά δεν ήταν εφικτό. Προσπαθήσαμε να κάνουμε δεύτερη συναυλία στο Κατράκειο, αλλά δεν υπήρχαν κατάλληλες ημερομηνίες.

Γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τη μία και μοναδική συναυλία μας στην Αθήνα σ’ ένα χώρο μεγαλύτερο και αντάξιο των προσδοκιών μας και των απαιτήσεών σας. Η συναυλία μας λοιπόν μεταφέρεται στην Πλατεία Νερού την ίδια ημέρα, στις 9 Σεπτεμβρίου. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6:30 μ.μ.. Θα έχουμε τη χαρά να παίξουμε στο πιο μεγάλο και πιο φαντασμαγορικό stage που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Στη μεγάλη μας μουσική παρέα θα έχουμε την number one star Έλενα Παπαρίζου, την υπέροχη Marseaux και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Τέλος,  θα γιορτάσουμε με όλους εσάς παρέα τα 15 χρόνια ΜΕΛΙSSES. 

Εκεί θα χωρέσουμε όλοι!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης