Ηλίας Γεωργάκης: Το νέο βιβλίο του «Επιστροφή» παρουσιάζεται στη Λευκάδα

Ηλίας Γεωργάκης: Το νέο βιβλίο του «Επιστροφή» παρουσιάζεται στη Λευκάδα

Το νέο βιβλίο του με φωτογραφίες και πίνακες ζωγραφικής για τη Λευκάδα μαζί με πεζά και ποιήματά του παρουσιάζεται την ερχόμενη Κυριακή 11 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ στο κηποθέατρο Αγ. Σικελιανός, στη Λευκάδα

Elias_Georgakis
Στην πατρίδα του, τη Λευκάδα, ο Ηλίας Π. Γεωργάκης πραγματοποιεί την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» (εκδόσεις «Καμπύλη») τιμώντας έτσι για άλλη μια φορά τον γενέθλιο τόπο του καθώς η συμβολή του στην τουριστική προβολή της Λευκάδας και στη διάσωση της πολιτιστικής και πνευματικής κληρονομιάς του νησιού είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος-συγγραφέας και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, η Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη(δημοσιογράφος-συγγραφέας), η Αγγελική Περδικάρη(φιλόλογος-ποιήτρια), η Τιτίνα Ροντογιάννη(φιλόλογος-ζωγράφος). Κείμενα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Ελένη Φίλιππα.
Πρόκειται για ένα συλλεκτικό, έγχρωμο, βιβλίο-έκπληξη(145 σελίδες), υψηλής αισθητικής, με 68 φωτογραφίες και πίνακες ζωγραφικής μαζί με πεζά και ποιήματα του συγγραφέα.
Η εκδήλωση θα συνοδευτεί από πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με την «Αγιομαυρίτικη Παρέα» και το συγκρότημα «Πόντες». Η είσοδος  για το κοινό στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.
Κλείσιμο
----------------------------------------------------
Το βιβλίο είνα διαθέσιμο στη Λευκάδα στο Βιβλιοπωλείο ‘’Αργοναύτης’’, Ιωάννου Μελά 175 και στην Αθήνα από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΜΠΥΛΗ στο email: secretary@kambili.gr και τηλεφωνικά στο 210-5156810.

Ο Ηλίας Π. Γεωργάκης είναι δημοσιογράφος στην εφημερίδα ''ΤΑ ΝΕΑ''(από το1983) και ποιητής. Γεννήθηκε(1960) και μεγάλωσε στη Λευκάδα. Σπούδασε δημοσιογραφία. Καλύπτει το ρεπορτάζ για ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα. Το 2004 τιμήθηκε με το Βραβείο Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Μπότση για την εγκυρότητα των ρεπορτάζ που έχουν σχέση με την ασφάλιση και τα εργασιακά δικαιώματα. Aπο το 2007 εως το 2011 διετέλεσε εκλεγμένος εκπρόσωπος των δημοσιογράφων στα ''ΝΕΑ'' στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ (Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών).Το 2005 βραβεύτηκε για τη δημοσιογραφική συμβολή του κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, στο πλαίσιο της κοινοτικής πρωτοβουλίας EQUAL. Έχει εκδώσει τέσσερις ποιητικές συλλογές με τίτλους :«Θαλασσινό Ελεγείο», «Το Άλλο Μπλέ», «Ορφέως 2» (εκδόσεις 'ΑΓΚΥΡΑ'), «Χορεύουν τα Κόκκινα» (εκδόσεις 'ΑΓΚΥΡΑ), καθώς και το βιβλίο-έρευνα με τίτλο: 'Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑ' (faggotobooks). Στίχοι του έχουν μελοποιηθει από γνωστούς Έλληνες συνθέτες.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσίδα πρωταθλήτρια σκακιού προσπάθησε να δηλητηριάσει αντίπαλό της και την κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας - Δείτε βίντεο


Φωτογραφίες: Τεντόγλου και Καραλής παίζουν με τα μετάλλια και τους γράφουν «αν τα ενώσετε δίνουν υπερδύναμη;»

Η Αθηνά Οικονομάκου δηλώνει ευτυχισμένη - «Σου πάει ο έρωτας» της γράφουν για τις νέες φωτογραφίες με μαγιό από τη Χίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης