Banksy: Ο λύκος που ουρλιάζει, τρεις πίθηκοι, δύο ελέφαντες και μία κατσίκα - Τα έργα του στο Λονδίνο μέσα σε τέσσερις μέρες

Banksy: Ο λύκος που ουρλιάζει, τρεις πίθηκοι, δύο ελέφαντες και μία κατσίκα - Τα έργα του στο Λονδίνο μέσα σε τέσσερις μέρες

Έχουν γίνει πολλές εικασίες σχετικά με το τι μπορεί να σημαίνουν τα έργα, αλλά οι εκπρόσωποι του καλλιτέχνη έχουν μέχρι στιγμής αρνηθεί να σχολιάσουν οποιεσδήποτε θεωρίες

banksy-arthrou
Το τέταρτο έργο τέχνης του Banksy που αποκαλύπτεται μέσα σε λίγες ημέρες είναι η σιλουέτα ενός λύκου που ουρλιάζει σε ένα δορυφορικό πιάτο στο νότιο Λονδίνο.

Την Πέμπτη, ο καλλιτέχνης με έδρα το Μπρίστολ δημοσίευσε στο Instagram μια εικόνα του λύκου στο Πέκαμ του νοτιοανατολικού Λονδίνου.

Το έργο αυτό, έρχεται αφότου διεκδίκησε επίσης τα εύσημα για τρεις άλλες συνθέσεις με μαύρες σιλουέτες, οι οποίες εμφανίστηκαν στο Λονδίνο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και αποτελούν μέρος μιας σειράς με θέμα τα ζώα.

Δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο έργο του καλλιτέχνη:

banksy__2_
banksy__1_
Κλείσιμο

Ο Banksy αποκάλυψε το τρίτο έργο του την Τετάρτη, το οποίο απεικονίζει τρεις πιθήκους που φαίνεται να αιωρούνται σε μια γέφυρα στο Brick Lane, στο ανατολικό Λονδίνο.

Την Τρίτη (6/8) ο καλλιτέχνης της street art δημοσίευσε μια φωτογραφία με δύο σιλουέτες ελεφάντων, με τις προβοσκίδες τους στραμμένες η μία προς την άλλη. Το έργο δημιουργήθηκε στο πλάι ενός σπιτιού στο Τσέλσι.

Δείτε φωτογραφίες:

bansky-elefantes1
bansky-elefantes2

Στην αρχή της εβδομάδας κοινοποίησε φωτογραφία με γκράφιτι που απεικονίζει μία κατσίκα σκαρφαλωμένη στην κορυφή ενός τοίχου κοντά στη γέφυρα Kew στο Ρίτσμοντ. 

Δείτε φωτογραφίες:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης