Θάνος Κανούσης: «Η ζωή του Βασίλη Καρρά ήταν και είναι κινηματογραφική ταινία»

Ο συγγραφέας και παραγωγός συναυλιών με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο : «Καλησπέρα και καλή βραδιά» που είναι η βιογραφία του Βασίλη Καρρά –Εκδ. Ταξιδευτής μίλησε στο protothema.gr στον Νίκο Θρασυβούλου

Αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον αξέχαστο ερμηνευτή και τραγουδοποιό και στον τρόπο που κατέγραψε όλα τα γεγονότα της ζωής του. Είπε ότι: «Κάναμε πολλά ραντεβού με τον Βασίλη για να γραφτεί αυτό το βιβλίο. Σε κάθε ένα από αυτά, με περίμενε και μια έκπληξη για τη ζωή του. Μια ζωή σαν παραμύθι, μια ζωή σαν κινηματογραφική ταινία με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και πολλή συγκίνηση. Ο Βασίλης άνοιξε διάπλατα την καρδιά του και μου διηγήθηκε τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν».

Περιέγραψε επίσης και την τελευταία φορά που συναντήθηκαν λέγοντας : «Η τελευταία φορά που τον συνάντησα ήταν τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου του 2023, μια μέρα πριν μπει πάλι στην εντατική. Πήγα στο σπίτι του. Με έβαλε να του διαβάσω τη βιογραφία του μπροστά στη γυναίκα του, τον Στράτο και τον ξάδελφό του, τον Γιώργο.» Τέλος ο συγγραφέας αποκάλυψε και το περιεχόμενο του μυστικού σημειώματος που άφησε ο Βασ. Καρράς πριν «φύγει» με παραλήπτη τη σύζυγο του Χριστίνα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr