Χρήστος Νικολόπουλος: «Τα τραγούδια που θα παίξουμε στο Ηρώδειο είναι «φτιαγμένα» με απόλυτο σεβασμό στον χώρο αυτόν»

Χρήστος Νικολόπουλος: «Τα τραγούδια που θα παίξουμε στο Ηρώδειο είναι «φτιαγμένα» με απόλυτο σεβασμό στον χώρο αυτόν»

Ο σπουδαίος συνθέτης των μεγαλύτερων διαχρονικών λαϊκών επιτυχιών Χρήστος Νικολόπουλος, γιορτάζοντας τα 60 χρόνια ενεργούς δράσης, καταξίωσης και αδιάλειπτης προσφοράς στον πολιτισμό και στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου παρουσιάζει στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού για την επετειακή του συναυλία

2408-NIKOLOPOULOS-XRWMA
Σε αυτήν τη μουσική βραδιά, στους πρόποδες της Ακρόπολης, θα είναι μαζί του στη σκηνή (με αλφαβητική σειρά) η Μελίνα Ασλανίδου, η Γλυκερία, ο Στέλιος Διονυσίου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Κώστας Μακεδόνας και η Πίτσα Παπαδοπούλου, ενώ με την παρουσία τους θα τον τιμήσουν ακόμη ο πολυτάλαντος συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης και ο Γιώργος Νταλάρας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια και παρουσίαση της παράστασης επιμελείται ο, Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Μαέστρος ο Νίκος Στρατηγός.

Συμμετέχουν επίσης η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου καθώς και μουσικό σύνολο μπουζουκιών του Μουσικού Σχολείου Ιλίου. Αφού ο συνθέτης αναφέρθηκε στα 60 χρόνια της πορείας του στην ελληνική δισκογραφία τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η συναυλία θα είναι αφιερωμένη στον Μάρκο Βαμβακάρη και με αυτόν τον τρόπο επιθυμεί να αποτίσει φόρο τιμής σε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους του ελληνικού πολιτισμού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης