Θοδωρής Γκόνης: «Το Ναύπλιο μπορεί να σε παγιδέψει με τον πιο όμορφο τρόπο»

Το ολοκαίνουργιο Φεστιβάλ Ακροναυπλίας ανοίγει τα πανιά του και ανακοινώνει το επίσημο πρόγραμμά του για το καλοκαίρι του 2024

Μεγάλα ονόματα του θεάτρου, της μουσικής, των γραμμάτων και των τεχνών επισκέπτονται φέτος το Ναύπλιο χάρη στο πρώτο πολύσυλλεκτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ, από τις 26 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου. Με αυτή την αφορμή ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής , σκηνοθέτης και ποιητής μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου.

Τόνισε ότι όλοι οι συντελεστές θέλουν να είναι ένα φεστιβάλ δημιουργίας, οι παραστάσεις του δεν θα απευθύνονται μόνο στους κατοίκους της πόλης αλλά και σε όλους αυτούς που έρχονται στο Ναύπλιο σαν επισκέπτες και προσκυνητές. Θα έχει τη δική του ταυτότητα, τη δική του ματιά, το δικό του θέμα, διαφορετικό κάθε φορά, θα είναι ένα πραγματικό φεστιβάλ, ένα φεστιβάλ τοπικής καλλιέργειας αλλά ταυτόχρονα θα αναπτύσσεται και θα ανοίγεται σε οικουμενικότερες περιοχές.

Στο τέλος του podcast ακούστε το τραγούδι του Παντελή Θαλασσινού με τίτλο «Αυτό που κόβεις μόνος σου» σε στίχους του Θοδωρή Γκόνη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr