Oasis: Το θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει - Μυστική συμφωνία για παγκόσμια περιοδεία με 58 εκατ. ευρώ

Oasis: Το θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει - Μυστική συμφωνία για παγκόσμια περιοδεία με 58 εκατ. ευρώ

Η επίσημη ανακοίνωση της επανένωσης αναμένεται τις επόμενες ημέρες, καθώς συμπληρώνονται 15 χρόνια από την αποχώρηση του Noel από το συγκρότημα - Δείτε βίντεο

oasis-m
Οι OASIS φαίνεται να προετοιμάζουν τη μεγάλη επιστροφή τους, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το διάσημο ροκ συγκρότημα σχεδιάζει την επανένωσή του το 2025, με δύο εντυπωσιακές συναυλίες σε Μάντσεστερ και Λονδίνο.

Σήμερα, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι αδελφοί Liam και Noel Gallagher φαίνεται να έχουν παραμερίσει τις διαφορές τους και έχουν υπογράψει μυστική συμφωνία για μια παγκόσμια περιοδεία, με αμοιβή που φτάνει τις 50 εκατομμύρια λίρες (58 εκατ. ευρώ).

Σύμφωνα με τη Daily Mail, αυτό το τεράστιο ποσό έπεισε τους αδελφούς να ξεπεράσουν τις διαφωνίες τους και να βρεθούν ξανά μαζί στη σκηνή, 15 χρόνια μετά τη διάλυση του συγκροτήματος. Ειδικοί της μουσικής βιομηχανίας είναι βέβαιοι ότι η επιστροφή των OASIS θα είναι γεγονός το επόμενο καλοκαίρι, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το Wembley έχει ήδη κλειστεί για 10 βραδιές, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των συναυλιών της Taylor Swift.

Η επερχόμενη περιοδεία αναμένεται να αποτελέσει μία από τις σημαντικότερες στην ιστορία της βρετανικής μουσικής σκηνής, με το Heaton Park στο Μάντσεστερ και το Wembley στο Λονδίνο να είναι οι πιθανοί χώροι διεξαγωγής των ιστορικών συναυλιών.

Κλείσιμο
Η επίσημη ανακοίνωση της επανένωσης αναμένεται τις επόμενες ημέρες, καθώς συμπληρώνονται 15 χρόνια από την αποχώρηση του Noel από το συγκρότημα.

Προ ημερών, ο Noel Gallagher εμφανίστηκε στο intagram του συγκροτήματος να επιστρέφει στο Μάντσεστερ, αφηγούμενος την ιστορία του εμβληματικού ντεμπούτου του συγκροτήματος, ενόψει της κυκλοφορίας νέων εκδόσεων σε περιορισμένη έκδοση.
 «Ήταν μόνο μέσω του Liam [Gallagher] που συναντήθηκε με τον Bonehead που μου ζήτησαν, που μπήκα - και όταν μπήκα, η φιλοδοξία με κυρίευσε», είπε για το ξεκίνημά του στους Oasis. «Στην πραγματικότητα, ήταν μόλις, νομίζω, στη δεύτερη πρόβα με τους Oasis που το παιδί μας είπε: «Ναι, έχεις μερικές μελωδίες».

«Ήμουν απλά σαν, 'Αν παίξεις αυτό, θα παίξω εκείνο και εσύ θα παίξεις εκείνο' και μόλις όλοι συμμετείχαν η γ@@ βόμβα έσκασε και ήμουν σαν, 'Γαμώτο, αυτό είναι καταπληκτικό'».


Οι OASIS, που δημιουργήθηκαν τη δεκαετία του 1990, έγιναν γνωστοί με επιτυχίες όπως το "Wonderwall" και το "Don't Look Back In Anger", καθιερώνοντας τους ως ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στη βρετανική μουσική ιστορία πριν από τη διάλυσή τους το 2009.



Ειδήσεις σήμερα:

Τάιλερ Μάκμπεθ: Δείτε φωτογραφία του να γυμνάζεται μία εβδομάδα πριν τον γάμο με τον Κασσελάκη στην Κρήτη

Εύβοια: Πώς σκοτώθηκε στο πηγάδι ο 45ρονος Ανδρέας, ήθελε να βοηθήσει φίλο του και έπεσε από τα 11 μέτρα

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια στις διακοπές της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης