Christmas Theater: Οι τέσσερις κορυφαίοι μάγοι του κόσμου σε ένα εντυπωσιακό σόου

Τηλεμεταφορά, ανάγνωση σκέψεων, ψευδαισθήσεις και ανεπανάληπτα οπτικά εφέ

Ένα πέπλο μαγείας θα σκεπάσει από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου το Christmas Theater όπου θα παρουσιαστεί το εντυπωσιακό σόου με τίτλο « C’est la Magie». Τέσσερις κορυφαίοι μάγοι, από τρεις διαφορετικές ηπείρους ενώνουν τις δυνάμεις σε ένα εντυπωσιακό σόου που ενθουσιάζει το παγκόσμιο κοινό.

O Ντάρσι Όουκ, ο Έντσο Ουέιν, ο Τζέιμς Μορ και ο Γιου Χο-Τζιν θα προκαλέσουν τους Έλληνες θεατές με έναν συναρπαστικό συνδυασμό εντυπωσιακής μαγείας και εκπληκτικών κόλπων, μερικά από τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά μπροστά σε ζωντανό κοινό.

Ο Ένζο Ουέιν αποκαλείται «ένας από τους πιο εφευρετικούς μάγους της εποχής μας» καθώς χωρίς προσπάθεια εμφανίζεται και εξαφανίζεται σε διάφορα μέρη της σκηνής, αλλάζοντας τα όρια του ορατού και του δυνατού. Αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό έχει ετοιμάσει μια συγκλονιστική παράσταση – το κόλπο που ο ίδιος αποκαλεί «Μηχανή Τηλεμεταφοράς»!

Ο Ντάρσι Όουκ φημίζεται για την υπέρβαση των ακραίων δοκιμασιών! Αρέσκεται στο να
«κόβει» την ανάσα των θεατών στη λήξη του χρόνου, ξεφεύγοντας από τον κίνδυνο, κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο χαρισματικός μάγος ήταν ο εκλεκτός της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ καθώς ήταν ένας εκ των επίλεκτων showman στα 90ά γενέθλια της. Άλλωστε δεν μπορούμε να παραλήψουμε το αξιοσημείωτο γεγονός ότι ξεπέρασε με ευκολία την πρόκληση του διάσημου YouTuber Mr. Beast.

Ο διάσημος μάγος Τζέιμς Μορ, είναι γνωστός για την παρουσία του μπροστά στην επιτροπή του Britain's Got Talent όπου με την επιδεξιότητά του, άφησε κριτές και κοινό κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό, επεισόδιο το οποίο έχει ήδη προβληθεί πάνω από 100 εκατομμύρια φορές στο YouTube. Οι παραστάσεις του ξεχωρίζουν για τη θεαματικότητά τους, καθώς ο Τζέιμς αγαπά τη φωτιά, τις απολύτως ανεξήγητες φυσικές μεταμορφώσεις και προσφέρει τη δική του εκδοχή στα διάσημα και επικίνδυνα κόλπα του θρυλικού Χουντίνι.

Τέλος ο ταλαντούχος και μυστηριώδης Κορεάτης μάγος Γιου Χο-Τζιν, είναι ένας από τους πιο νεαρούς ελπιδοφόρους της μαγικής τέχνης και ο πρώτος Ασιάτης νικητής του Magic Grand Prix, κατά την οποία υποτάσσει τη φαντασία των θεατών με επιδέξιες κινήσεις και ένα αινιγματικό χαμόγελο.

Για τρεις μέρες, οι λάτρεις της μαγείας αλλά και εκείνοι που δεν πιστεύουν σε αυτήν θα γίνουν μάρτυρες ενός καταπληκτικού θεάματος με υψηλής τεχνολογίας και καινοτόμα κόλπα, αιώρηση, αδύνατη τηλεμεταφορά και τολμηρές αποδράσεις. Οι «έξυπνες» τεχνολογίες και η τεχνητή νοημοσύνη βρίσκουν επίσης τη θέση τους στο σόου στο οποίο το κοινό έχει ενεργή συμμετοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr