Hauser: Ο γοητευτικός σταρ του τσέλου έρχεται στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

Πού και πότε θα εμφανιστεί ζωντανά

Στην Ελλάδα θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο δημοφιλής σταρ του τσέλο από την Κροατία Hauser προκειμένου να δώσει δύο συναυλίες στις 11 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης Θεσσαλονίκης και στις 13 του ίδιου μήνα στην Αθήνα, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Ανατρεπτικός μουσικός, ρηξικέλευθος καλλιτέχνης, σαγηνευτικός performer ο Hauser εξελίχθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σε έναν σταρ παγκόσμιας εμβέλειας γεμίζοντας θέατρα σε ολόκληρο τον κόσμο και κάνοντας συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως Andrea Bocelli ή οι Red Hot Chili Peppers, ο Elton John  κ.α.

Στην περιοδεία «Rebel with a Cello» ο χαρισματικός μουσικός παρουσιάζει όλες τις επιτυχίες του, αλλά και τις διασκευές σύγχρονων ροκ και χορευτικών κομματιών από το τελευταίο άλμπουμ του «The Player».

Η επιτυχία για τον Hauser ήρθε γρήγορα, πολύ γρήγορα. Το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ, «Classic» κυκλοφόρησε το 2020 και έφτασε στο #1 του Billboard. Για την προώθησή του, ξεκίνησε μία εκπληκτική σειρά μουσικών βίντεο με τίτλο «Alone Together», στα οποία ερμηνεύει κομμάτια από το άλμπουμ του με σκηνικό τα εντυπωσιακά τοπία της πατρίδας του της Κροατίας και μετρούν πλέον πολλά εκατομμύρια views.

Ειδήσεις σήμερα:

Διπλό βάθρο για την Ελλάδα στη σφαιροβολία F32 των Παραολυμπιακών Αγώνων: Χρυσός ο Κωνσταντινίδης, χάλκινος ο Στεφανίδης - Δείτε βίντεο

Αναστάτωση σε παραλία της Κρήτης - Αιγύπτιος πήρε αγκαλιά μέσα στη θάλασσα 12χρονο κοριτσάκι

Αυτοκτόνησε αστυνομικός στον Νέο Βουτζά - Ήταν πατέρας τριών παιδιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr