Βίκυ Λέανδρος: «Η Ελλάδα είναι η ψυχή μου και η καρδιά μου»

Η παγκόσμια Ελληνίδα με την αισθαντική φωνή, επιστρέφει στην χώρα μας για μία και μοναδική συναυλία - τελευταίο σταθμό της αποχαιρετιστήριας περιοδείας της

Στις 6 Σεπτεμβρίου για μία βραδιά, με όλες τις μεγάλες της επιτυχίες. Το φινάλε μιας μυθικής πορείας, κάτω από την νυχτερινή Ακρόπολη. Με αυτή την αφορμή μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου.

Είναι η τελευταία περιοδεία της πλούσιας καριέρας της που απαριθμεί σχεδόν έξη δεκαετίες. Αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της συναυλίας λέγοντας ότι θα χαρίσει στο ελληνικό κοινό μια αξέχαστη βραδιά ερμηνεύοντας τραγούδια των μεγαλύτερων συνθετών του κόσμου με τους οποίους έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, όπως οι MichelLegrand, JaquesBrel, Μίκης Θεοδωράκης, CharlesAznavour, MortChuman και Μάνος Χατζιδάκις. Επίσης μίλησε και για την μακρά διαδρομή της στο τραγούδι. Μιλώντας για την Ελλάδα συγκινήθηκε πάρα πολύ.

Τέλος αναφέρθηκε και στον διαγωνισμό της Eurovision και τον τρόπο που γίνεται σήμερα. Άλλωστε η ίδια ήταν νικήτρια του διαγωνισμοί το 1972 εκπροσωπώντας το Λουξεμβούργο με το τραγούδι «Αprès toi». Στο τέλος του podcast απολαύστε το τραγούδι αυτό σε μουσική του Λεό Λέανδρος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr