Prime Music Festival: Έρχεται το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής

Ποιοι γνωστοί Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη της μεγαλύτερης ηλεκτρονικής χορευτικής διοργάνωσης της χρονιάς, του Prime Music Festival, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Νερού και στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου Tae Kwon Do.
Το Primer Music Festival φέρνει στην Ελλάδα τους κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής μεταξύ των οποίων οι Eric Prydz, Martin Garrix, Röyksopp Live, Kölsch, Agent of Time και Angry.

Συνολικά 18 καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό περιλαμβάνει το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ το οποίο φιλοξενείται, για πρώτη φορά, σε δύο διαφορετικές σκηνές: το απογειωτικό Main Stage, στην Πλατεία Νερού, με τα 800 τμ οθονών led που εγγυώνται ένα φαντασμαγορικό οπτικοακουστικό σόου, και το ολοκαίνουργιο Afterhours Stage, που ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 22.00, στο Γήπεδο Tae Kwon Do του Faliro Sports Pavilion, παρατείνοντας το πάρτυ και τον χορό μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας.

To Primer Music Festival συστήνει φέτος στο κοινό του ένα «έξυπνο" βραχιόλι», ικανό να εξαλείψει τις ουρές στα σημεία φόρτισης. Οι επισκέπτες μπορούν να φορτίσουν το βραχιόλι τους μπαίνοντας στο σάιτ του φεστιβάλ και βάζοντας τον αριθμό barcode του ηλεκτρονικού εισιτηρίου τους από το more.com. Με τον τρόπο αυτό κερδίζεις +€10 για κάθε €50 που φορτίζεις. Μπορούν επίσης να φορτίσεις το βραχιόλι τους μέσα στους χώρους του φεστιβάλ, απλά σκανάροντας το QR Code του βραχιολιού ανέπαφων συναλλαγών που θα τούης δοθεί στην είσοδο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ, 7/9

MAIN STAGE (Πλατεία Νερού)

Headliner:
ERIC PRYDZ

+

ROYKSOPP LIVE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr