«Κοσμοχαλασιά»: Νέο τραγούδι από τον Γιώργο Χουβαρδά σε στίχους Κωνσταντίνου Τσακαλάκη

Η συνέχεια της πρώτης πολύ επιτυχημένης συνεργασίας τους στο τραγούδι με τίτλο «Ταυτότητα κι Επάγγελμα Παιδί»

Η «Κοσμοχαλασιά» αποτελεί τον προάγγελο της πρώτης επίσημης ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς του νέου ερμηνευτή και συνθέτη Γιώργου Χουβαρδά, σε στίχους του στιχουργού και συγγραφέα Κωνσταντίνου Τσακαλάκη.



Αποτελεί συνέχεια της πρώτης πολύ επιτυχημένης συνεργασίας τους στο ευαίσθητο κοινωνικό τραγούδι κατά της παιδικής κακοποίησης, με τίτλο «Ταυτότητα κι Επάγγελμα Παιδί», που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες, προκαλώντας συγκίνηση.

Πρόκειται για ένα άκρως μελωδικό, ποιοτικό τραγούδι, με έντονα τα μουσικά στοιχεία της παράδοσης, που πραγματεύεται με πολύ ευρηματικό και ποιητικό τρόπο το δύσβατο θέμα των ερωτικών σχέσεων, οι οποίες πάντα δοκιμάζονται και εν τέλει κρίνονται στις δύσκολες στιγμές τους, στην κοσμοχαλασιά τους.

Ο Γιώργος Χουβαρδάς, έχοντας ολοκληρώσει μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στο πλευρό του καταξιωμένου μαέστρου και συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου στο «Περιβόλι του Ουρανού» στην Πλάκα και ύστερα από την επιτυχημένη συναυλία του με την Χρυσή Τζάβλα στο Αρχαίο Θέατρο του Ορχομενού Αρκαδίας, επιστρέφει στην Αθήνα, προετοιμάζοντας τις επικείμενες χειμερινές του εμφανίσεις, καθώς και το επόμενο τραγούδι του άλμπουμ τους με τον Κωνσταντίνο Τσακαλάκη.

Γιώργος Χουβαρδάς - Κωνσταντίνος Τσακαλάκης


Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Πού «χτυπά» η κακοκαιρία Atena τις επόμενες ώρες

Σταματοπούλου: Άργησα να μιλήσω στο σχολείο και δεχόμουν bullying, μέχρι και ξυλοδαρμό


Πυροβόλησαν χρυσοχόο εν μέση οδώ στο Αιγάλεω και του άρπαξαν τσάντα με τιμαλφή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr