Back to home cinema, με ταινίες για όλη την οικογένεια

Back to home cinema, με ταινίες για όλη την οικογένεια

Η νέα σεζόν ξεκινά θεαματικά στο Vodafone TV και μας προτείνει τρεις απολαυστικές ταινίες: “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2”, τον “Σκαθαροζούμη” και τον “Γουόνκα”

vodHD1

Sponsored Content

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που φέρνει νέα ξεκινήματα και πολλές καινούργιες δραστηριότητες. Έχει πρόγραμμα και πλάνο, στόχους, επιστροφή στη δουλειά και το σχολείο αλλά και πολλές ευκαιρίες διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Η οικογένεια συγκεντρώνεται και πάλι στο σπίτι, τα βράδια γίνονται πιο δροσερά και ετοιμαζόμαστε για απολαυστικές ώρες μπροστά στη μικρή οθόνη. Οι μεγαλύτεροι δημιουργοί περιεχομένου, Warner Bros, Disney+, HBO και Viaplay βρίσκονται μαζί σε ένα μέρος, στο Vodafone TV που μέσα από τον πλούσιο κατάλογο των ταινιών του, μας προτείνει τρεις από τις καλύτερες για να ξεκινήσει όμορφα η νέα σεζόν!


Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2

InsideOut2__2_

Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας καλεί να εισχωρήσουμε για ακόμη μία φορά στο μυαλό της Ράιλι που μόλις μπήκε στην εφηβεία. Το κέντρο ελέγχου συναισθημάτων μέσα στο κεφάλι της βρίσκεται σε μια εποχή ανακατατάξεων και κατεδαφίσεων αφού πρέπει να δημιουργηθεί ο κατάλληλος χώρος για να εισβάλλουν τα νέα συναισθήματα! Ενώ λοιπόν η Ράιλι ετοιμάζεται με ενθουσιασμό για το καλοκαιρινό αθλητικό καμπ, στο οποίο συμμετέχουν ανερχόμενες νέες αθλήτριες του χόκεϊ επί πάγου, εμφανίζεται η Ανησυχία μαζί με την παρέα της, τη Ζήλια, τη Ντροπή και την Ανία και βάζουν σε συναγερμό το μυαλό της.
Το σίκουελ της ευρηματικής ταινίας κινουμένων σχεδίων που έχει βραβευθεί με Όσκαρ animation, είναι διασκεδαστικό και ταυτόχρονα ευαίσθητο και η πανέξυπνη ιδέα της προσωποποίησης των συναισθημάτων γοητεύει μικρούς και μεγάλους για ακόμη μια φορά. Η πιο επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων στην ιστορία του σινεμά θα είναι διαθέσιμη από 25/09 στο Disney+ και μέσα από το Vodafone TV.


Ο Σκαθαροζούμης

Beetlejuice__2_

Το φανταστικό και παράξενο σύμπαν του Τιμ Μπάρτον έρχεται στις οθόνες μας με μια ταινία που έχει γράψει ιστορία στον κινηματογράφο. Η Μπάρμπαρα (Τζίνα Ντέιβις) και ο Άνταμ (Άλεκ Μπάλντουιν) είναι ένα νεαρό ζευγάρι που σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Μετά από αυτό οι δυο τους στοιχειώνουν το σπίτι που έμεναν αλλά σύντομα έρχονται οι νέοι ένοικοι για να χαλάσουν την ησυχία των φαντασμάτων. Οι προσπάθειές τους να διώξουν την ανεπιθύμητη οικογένεια από τη Νέα Υόρκη αποτυγχάνουν, και τότε ζητούν τη συνδρομή του Σκαθαροζούμη (Μάικλ Κίτον), ενός βιο-εξορκιστή, που υπόσχεται πως θα διώξει τους νεοαφιχθέντες αλλά μάλλον δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα προσπαθεί να λύσει. Η ταινία του 1988 είναι η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Τιμ Μπάρτον και βρίσκεται αποκλειστικά στο Vodafone TV, για να μας συστήσει με τον υπέροχο κόσμο του δημιουργού προτού δούμε το Σκαθαροζούμης 2 που σαρώνει στις κινηματογραφικές αίθουσες.


Γουόνκα

Wonka

Ο Γουίλι Γουόνκα είναι ο εκκεντρικός ήρωας του μυθιστορήματος "Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας" του Ρόαλντ Νταλ, το οποίο μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη με τον Τζιν Γουάιλντερ το 1971 και τον Τζόνι Ντεπ το 2005. Το πρίκουελ των ταινιών αυτών, είναι το Γουόνκα, και εδώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Τιμοτέ Σαλαμέ. Ο νεαρός Γουίλι λοιπόν φτάνει γεμάτος όνειρα στο κέντρο του κόσμου της σοκολατοποιίας και αντιμετωπίζει το αδίστακτο καρτέλ της σοκολάτας. Θα αντιμετωπίσει γενναία όλα τα εμπόδια χωρίς να χάσει ποτέ το ακμαίο ηθικό του και θα χτίσει τη δική του γλυκιά βιομηχανία βασισμένος στις μυστικές συνταγές της μητέρας του και τους κλεμμένους καρπούς από το νησί των Ούμπα Λούμπα. Πλήθος από μουσικοχορευτικά νούμερα, χιούμορ και φαντασία σε μια ταινία με εξαιρετικό καστ που περιλαμβάνει εκτός από τον Σαλαμέ, την Ολίβια Κόλμαν, τον Χιου Γκραντ και τον Ρόουαν Άτκινσον.
Διαθέσιμη από 26/09


Info
Το Vodafone TV προσφέρει μια ποικιλία από 25+ κανάλια όπως HISTORY, NATIONAL GEOGRAPHIC, E! NICKELODEON κ.λπ., ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πρόσβαση σε έναν πλούσιο on demand κατάλογο ταινιών και σειρών από τους διασημότερους δημιουργούς περιεχομένου όπως Warner Bros, Disney+, Viaplay και φυσικά το αποκλειστικό περιεχόμενο της ΗΒΟ.

Μπορούμε να αποκτήσουμε το Vodafone TV ως standalone υπηρεσία ή κάνοντας νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber έως 1Gbps απολαμβάνοντας όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV και υπερυψηλές ταχύτητες σε προνομιακή τιμή. Επιπλέον, με κάθε νέα σύνδεση αποκτούμε το νέο TV3 Android αποκωδικοποιητή με ανανεωμένο εύχρηστο μενού για να βρίσκουμε εύκολα και απλά αυτό που θέλουμε να παρακολουθήσουμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης