Κριστόφ Λαμπέρ: Αρρώστησε την πρώτη μέρα της διαμονής του στην Αθήνα

Ο διάσημος πρωταγωνιστής δεν εμφανίστηκε σε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου - Τι θα γίνει με τις δύο παραστάσεις στις οποίες συμμετέχει και δοθούν σήμερα και αύριο στο θέατρο «Παλλάς»

Μπορεί ως πρωταγωνιστής του «Χαϊλάντερ» και του «Ταρζάν» να ήταν άτρωτος στην πραγματικότητα, ωστόσο, είναι ένας κοινός θνητός που μπορεί να τον ρίξει στο κρεβάτι μια απλή ίωση. Ο λόγος για τον διάσημο ηθοποιό Κριστόφ Λαμπέρ για τον οποίο οι πρώτες ώρες του ταξιδιού του στην Αθήνα, με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση Rock Ballet Opera «Blind Forgiveness», απόψε και αύριο στο θέατρο Παλλάς, δεν κύλησαν ευχάριστα.
Ο Κριστόφ Λαμπέρ στο «Χάϊλάντερ»
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο διεθνούς φήμης 68χρονος πρωταγωνιστής έφθασε χθες βράδυ στην Αθήνα, αεροπορικώς, σε πολύ καλή διάθεση. Δυστυχώς όμως το πρωί αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία η οποία συνοδευόταν από πόνο στην κοιλιά, εμετούς και χαμηλό πυρετό. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν κατάφερε να δώσει το παρών στην προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη τύπου στο «Παλλάς», μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης.
Ο Κριστόφ Λαμπέρ στον ρόλο του θρυλικού «Ταρζάν»

Όπως μαθαίνουμε, ωστόσο, έχει λάβει ήδη την απαραίτητη ιατρική βοήθεια, ξεκουράζεται και, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, το βράδυ θα είναι έτοιμος να ανέβει στη σκηνή.

Ο Κριστόφ Λαμπέρ παρουσιάζει μέρη του λιμπρέτου και της πλοκής, αναλύοντας και εξηγώντας την πρωτότυπη και σύμμεικτη αυτή μορφή παράστασης, και ερμηνεύοντας ένα από τα χαρακτηριστικά τραγούδια της.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρένα κινδύνευσαν να βρεθούν στην ίδια γραμμή με αντίθετη κατεύθυνση στους Αγ. Αναργύρους - Πώς αποφεύχθηκε η σύγκρουση

Βίντεο: Ο Μίλτος Τεντόγλου κάνει καθίσματα με τον Εμμανουήλ Καραλή στην πλάτη του

Αυτή είναι η επιστολή Μητσοτάκη στη Φον ντερ Λάιεν - Οι τέσσερις προτάσεις για τις υψηλές τιμές στο ρεύμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr