«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: Νέο βίντεο από την επερχόμενη ταινία

Η επιτυχημένη σειρά του 2000 που έμεινε ανολοκλήρωτη επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Τον Ιανουάριο του 2025 θα βγει στους κινηματογράφους η πρώτη από τις δύο συνολικά ταινίες του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;». Η επιτυχημένη σειρά του 2000, με τις υπογραφές των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, επιστρέφει, στην μεγάλη οθόνη αυτή τη φορά, με αρχή, μέση και τέλος και διαφορετικές πρωταγωνίστριες τις Βασιλική Ανδρίτσου, Παναγιώτα Βλαντή, Μαρία Λεκάκη και Ελένη Ουζουνίδου.
Μια πρώτη γεύση από το τι πρόκειται να συμβεί παίρνουμε μέσα από τα δύο teaser που έχουν κυκλοφορήσει και τα οποία δίνουν το στίγμα του κάθε χαρακτήρα.
Οι δύο ταινίες πραγματεύονται την ιστορία τεσσάρων γυναικών που, στα παιδικά τους χρόνια, κακοποιήθηκαν από τον διευθυντή του ιδρύματος στο οποίο μεγάλωσαν και, ύστερα από πολλά χρόνια, αποφασίζουν να πάρουν την εκδίκησή τους για να κλείσουν τους λογαριασμούς τους με ένα ζοφερό παρελθόν που τους στοιχειώνει τη ζωή.

Η Αλέκα, η Πόπη, η Φωτεινή και η Ντοντό έρχονται στη μεγάλη οθόνη για να ζητήσουν δικαίωση με έναν τρόπο παράδοξο, αναρχικό, σκοτεινό αλλά και συνάμα παιδικό, θέτοντας επί κινηματογραφικού τάπητος το δικαίωμα ενός πληγωμένου ανθρώπου στην αυτοδικία.

Η πρώτη ταινία πραγματεύεται τις απόπειρες των τεσσάρων γυναικών να φτάσουν στον στόχο τους και η δεύτερη, που είναι απόλυτη συνέχεια της πρώτης, ολοκληρώνει με έναν καταλυτικό τρόπο αυτές τις απόπειρες.

Ειδήσεις σήμερα

NYT: Το Ισραήλ παγίδευσε με εκρηκτικά βομβητές που αγόρασε η Χεζμπολάχ του Λιβάνου από την Ταϊβάν - Πώς τα πυροδότησε

Ρεκόρ από τη Μπάγερν, 9-2 τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σπουδαίο διπλό η Λίβερπουλ στο Μιλάνο - Δείτε τα 28 γκολ της πρεμιέρας του νέου Champions League

Survivor: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και οι νικητές των δύο αγωνισμάτων – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr