Σοφία Κουνενάκη - Εφραίμογλου: «Η προσφορά στον υπέρτατο βαθμό με γεμίζει ψυχικά»

Η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού (ΙΜΕ), Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και Πρόεδρος Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) με αφορμή την χειμερινή πολιτιστική σεζόν  και τις δραστηριότητες του ΙΜΕ μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου

Από τη στιγμή της ίδρυσής του και μέχρι σήμερα, το ΙΜΕ έχει εκπονήσει έναν μεγάλο αριθμό ερευνών ιστορικού και επιστημονικού ενδιαφέροντος, που οδηγούν σε έργα ψηφιακής και έντυπης μορφής. Παράλληλα, χρησιμοποιώντας σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, εκπονεί έργα που επιδιώκουν να δώσουν νέα πνοή στον τομέα του πολιτισμού και της εκπαίδευσης, όπως η δημιουργία καινοτόμων μουσείων και πολιτιστικών χώρων.

Αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του ιδρύματος, τις φιλόδοξες χειμερινές παράγωγες που θαπαρουσιαστούν στο «Θέατρον», αλλά και τα ψηφιακά έργα που θα φιλοξενηθούν στο Ιδρυμα. Στους χώρους του ΙΜΕ υλοποιείται ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, που απευθύνεται σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς. Εξέφρασε τη χαρά της για προσφορά στην κοινωνία και την επιχειρηματικότητα. Με την Ιδιότητα της Προέδρου του ΕΒΕΑ αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Επιμελητήριο για τις χιλιάδες επιχειρήσεις μέλη του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr