Fantasy Festival: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ φανταστικού στην Ελλάδα ανοίγει τις πύλες του

Fantasy Festival: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ φανταστικού στην Ελλάδα ανοίγει τις πύλες του

Ποιος διάσημος ξένος ηθοποιών θα δώσει το παρών

Fantasy_festival
Το «Fantasy Festival», το μεγαλύτερο Φεστιβάλ του Φανταστικού στην Ελλάδα,  επιστρέφει δυναμικά αυτό το Σαββατοκύριακο, 28 και 29 Σεπτεμβρίου, Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου και υπόσχεται στους επισκέπτες ένα ταξίδι γεμάτο μαγεία, περιπέτεια και διασκέδαση.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο φεστιβάλ που προάγει τις τέχνες, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την περιβαλλοντική συνείδηση και την ελευθερία της έκφρασης και συγκεντρώνει τους λάτρεις του Φανταστικού σε έναν οργανωμένο χώρο, στον οποίο μπορούν να συναντηθούν, να μοιραστούν το πάθος τους και να απολαύσουν μια σειρά από μοναδικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Στο φετινό φεστιβάλ θα δώσουν το παρών σημαντικοί καλεσμένοι από το εξωτερικό με τους οποίους οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να φωτογραφηθούν.  
Clinton_Liberty
Ο ηθοποιός Clinton Liberty θα δώσει το παρών στο Φεστιβάλ
Κλείσιμο
Ανάμεσά τους ο ηθοποιός γνωστός για τον ρόλου ως Addam of Hull στη δημοφιλή σειρά του HBO, «House of the Dragon» η οποία προβάλλεται στην Ελλάδα από το συνδρομητικό κανάλι της Vodafone TV και έχει κερδίσει τη φανατική αγάπη των τηλεθεατών παγκοσμίως, ενώ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη δραματική της πλοκή και τους ισχυρούς χαρακτήρες της. 

Ο Simon Bisley, που επίσης θα δώσει το παρών είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους comics artists της σύγχρονης εποχής, ευρέως γνωστός για τη δυναμική του τέχνη σε θρυλικούς τίτλους όπως το Slaine, Lobo και Judge Dredd ενώ εκεί θα είναι και ο ιστορικός και μεσαιωνικός αναβιωτής (medieval reenactor), Frank Kock ο οποίος εξειδικεύεται στην ανακατασκευή αντικειμένων και την παρουσίαση αρχαίων τεχνών.

Στο «Fantasy Festival» συμμετέχουν 310 εκθέτες, καταστήματα, εκδοτικοί οίκοι κι συγγραφείς, εικαστικοί καλλιτέχνες και εικονογράφοι, χειροτέχνες, Σύλλογοι και Ομάδες. Ανάμεσα στα εκθέματα θα μπορεί κανείς να βρει βιβλία και κόμικς, επιτραπέζια παιχνίδια, RPG’s (Role Playing Games) , Card games, Video games, συλλεκτικά και αναμνηστικά αντικείμενα, αξεσουάρ και είδη ρουχισμού χειροτεχνίες, κοσμήματα, εικαστικά έργα και εκονογραφήσεις.

Η φετινή διοργάνωση πλαισιώνεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων το οποίο περιλαμβάνει διαδραστικά παιχνίδια και επιτραπέζια, VR & Videogames, RPG’s (Role Playing Games), LARP (Live Action Role Playing), COSPLAY, Reenactment, Martial Arts, ομιλίες, παρουσιάσεις, πάνελ συζητήσεων, σεμινάρια, επιδείξεις, τουρνουά, διαγωνισμούς, κληρώσεις, quiz, μουσικά Live, θεατρικά και χορευτικά δρώμενα και απονομές Βραβείων.


Ειδήσεις σήμερα:

Εξήντα είναι, πλέον, οι γυναίκες που καταγγέλλουν τον Αλ Φαγέντ για σεξουαλική κακοποίηση

Καταδικάστηκαν δύο αγόρια 12 ετών για τη δολοφονία 19χρονου στη Βρετανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης