Γρηγόρης Βαλτινός:  «Η παράστασή μας  είναι η ιστορία του ανθρώπου που κατευθύνεται και εμποδίζεται από το σύστημα»

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» υποδέχεται τον Νοέμβριο το θεατρικό έργο «Η Ετυμηγορία» του Barry Reed, σε θεατρική διασκευή της Margaret May Hobbs

Τον ρόλο του μαχητικού και αδέκαστου δικηγόρου μιας σκοτεινής και περίπλοκης υπόθεσης ερμηνεύει ο Γρηγόρης Βαλτινός. Με αυτή την αφορμή ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου. Αναγέρθηκε στη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι : «Λειτουργούμε συνδυαστικά».

Ο Πέτρος Ζούλιας αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει ένα βαθιά κοινωνικό δικαστικό δράμα σε μία φιλόδοξη παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Σχετικά με την υπόθεση της παράστασης είπε  ότι είναι το τρομερά επίκαιρο θέμα στις μέρες μας, της απονομής δικαιοσύνης, αυτό πραγματεύεται η πολυεπίπεδη ιστορία της Ετυμηγορίας. Ο Φρανκ Γκάλβιν, που υποδύεται  ένας ξεπεσμένος αλκοολικός δικηγόρος, αναλαμβάνει να δικαιώσει τη νεαρή πελάτισσά του, που πέφτει σε κώμα από ιατρικό λάθος στο νοσοκομείο της καθολικής εκκλησίας «Αγία Αικατερίνη» στη Βοστώνη.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr