Ντίνος Χριστιανόπουλος: Μια συνέντευξη - ποταμός του σπουδαίου ποιητή «ζωντανεύει» στην παράσταση «Το Ταγκαλάκι»

Θα παρουσιάζεται από τις 5 Οκτωβρίου στο Θέατρο Arroyo

Όταν η καλή δημοσιογραφία συναντά το θέατρο και τη λογοτεχνία μόνον όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν. Το παραπάνω συμπέρασμα επιβεβαιώνει περίτρανα το θεατρικό μονόπρακτο του Αντώνη Μποσκοΐτη «Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι», με πρωταγωνιστή τον Χάρη Φλέουρα, το οποίο, μετά από έναν επιτυχημένο πρώτο κύκλο στην Αθήνα και μια περιοδεία στην Ελλάδα, επιστρέφει από τις 5 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Arroyo, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Μια συνέντευξη – ποταμός που είχε παραχωρήσει ο σπουδαίος λογοτέχνης στον έμπειρο δημοσιογράφο - σκηνοθέτη, το 2013, μεταφέρεται στο θεατρικό σανίδι, τέσσερα χρόνια μετά το φευγιό του. Έχοντας αυτή τη φορά απέναντί του τον αξιόλογο ηθοποιό Χάρη Φλέουρα, ο οποίος υποδύεται εξαιρετικά τον Ντίνο Χριστιανόπουλο, ο Αντώνης Μποσκοΐτης θέτει ξανά τα ερωτήματα, επί σκηνής αυτή τη φορά, και μοιράζεται με το κοινό τις χωρίς φόβο και πολύ πάθος απαντήσεις του αξέχαστου ποιητή.

Δανεισμένος από το ομώνυμο ποίημα του Χριστιανόπουλου, - το ταγκαλάκι προέρχεται από την τουρκική λέξη dangalak που παραπέμπει στον ανυπάκουο - ο τίτλος της παράστασης αποτελεί ταυτόχρονα το σήμα – κατατεθέν της καθώς σκιαγραφεί, με τον καλύτερο τρόπο, την ιδιοσυγκρασία του σπουδαίου ήρωά της.
Τη μουσική της παράστασης έχει γράψει ο Γιώργης Χριστοδούλου και το τραγούδι που ακούγεται ερμηνεύει ο Παντελής Θεοχαρίδης.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

5 & 6,  12 & 13, 19 & 20 Οκτωβρίου 2024
2 & 3, 9 & 10 Νοεμβρίου 2024
Ώρα: 21:00


Ειδήσεις σήμερα:

Βοιωτία: Βρέθηκε μία από τις μεγαλύτερες χασισοφυτείες στη χώρα με 8.000 δενδρύλλια και εκτιμώμενη αξία 15. εκατ. ευρώ

Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη σε νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε τρία χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση

Αλέξης Κούγιας στην «Πρώτη Λέξη»: Πισπιρίγκου και Κορκονέας οι μεγαλύτερες ήττες στην καριέρα μου - Έκανα χημειοθεραπείες και πήγαινα στο δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr