Θοδωρής Σκυφτούλης: «Ένα γέλιο ανάποδο σκοτώνει τον φόβο»

Θοδωρής Σκυφτούλης: «Ένα γέλιο ανάποδο σκοτώνει τον φόβο»

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας την ερχόμενη θεατρική σεζόν θα σκηνοθετήσει τον “Επιθεωρητή”, το κλασικό και διαχρονικό αριστούργημα του κορυφαίου Ρώσου δραματουργού Νικολάι Γκόγκολ, με τον Θοδωρή Σκυφτούληκαι τον Στέλιο Μάινα στους δύο κεντρικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους

XRWMA__1___1_

Με αυτή την αφορμή ο Θοδωρής Σκυφτούλης μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου. Αναφερόμενος στην υπόθεση του έργου είπε ότι όλα συμβαίνουν σε μια επαρχιακή πόλη στα βάθη της Ρωσίας, οι αρχές του τόπου νομίζουν από παρεξήγηση πως ο νεαρός Χλεστάκοφ, ένας φτωχός δημόσιος υπάλληλος που απλώς περνάει από την πόλη, είναι ο αναμενόμενος κρατικός Επιθεωρητής από την πρωτεύουσα.

Βουτηγμένοι στη διαφθορά, στην προσπάθειά τους να κερδίσουν την εύνοιά του οι κάτοικοι της πόλης επιδίδονται σε κολακείες, ικανοποιούν τις ανάγκες του και πέφτουν θύματα μιας μεγαλύτερης απάτης αποκαλύπτοντας έτσι την αποσύνθεση της κρατικής μηχανής και των λειτουργών της. Σχετικά με τη συνεργασία του για αρκετά χρόνια με τον σκηνοθέτη της παράστασης ειπε: «Με τον Γ.Κακλέα έχουμε κοινούς στόχους και κοινή αισθητική.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης