Ναταλία Δραγούμη: «Αυτό το έργο είναι ένα είδος που δεν το έχω ξανακάνει»

Ναταλία Δραγούμη: «Αυτό το έργο είναι ένα είδος που δεν το έχω ξανακάνει»

Στη σκηνή του Θεάτρου ΑΛΑΜΠΡΑ, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάζεται τη νέα θεατρική σεζόν 2024-2025, σε σκηνοθεσία του Φάνη Μουρατίδη, το έργο“2:22–A Ghost Story”τουDannyRobbins, ένα σύγχρονο υπερφυσικό θρίλερ που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές στο West End του Λονδίνου, υποψηφιότητες για 3βραβεία Laurence Olivier, καθώς και το βραβείο «Καλύτερου Νέου Έργου» στα Βραβεία WhatsOnStage,το2022

XRWMA_DRAGOUMH
Στην παράσταση πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων και η Ναταλία Δραγούμη. Με αυτή την αφορμή μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου.

Αναφέρθηκε στην υπόθεση του έργου είναι ένα θρίλερ που συνδυάζει ίντριγκα, χιούμορ και τρόμο, γραμμένο από τον Danny Robins, μεταφέρει το κοινό σε μια νύχτα γεμάτη αγωνία, όπου αποκαλύπτονται μυστικά και το υπερφυσικό κάνει αισθητή την παρουσία του, γεγονός που οδηγεί τους ήρωες να αντιμετωπίσουν τις εσωτερικές συγκρούσεις τους και να αναζητήσουν την αλήθεια για τους ίδιους και τους άλλους. Μίλησε επίσης για τα τηλεοπτικά της σχέδια και αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία με τον «κόσμο» των φαντασμάτων στην παιδική της ηλικία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης