«Στων αγγέλων τα μπουζούκια»: Ο Δημήτρης Κανέλλος στη μουσική σκηνή «Σφίγγα»

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στις 22:00 - Συμμετέχει η Κατερίνα Βερβέρη, μουσική επιμέλεια ο Θανάσης Βασιλάς

Μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή του περιοδεία σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας, o εξαιρετικός τραγουδιστής Δημήτρης Κανέλλος ξεκινάει τις χειμερινές εμφανίσεις του από τη μουσική σκηνή «Σφίγγα», την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, σε μια όμορφη βραδιά όπου θα ακουστούν γνωστές λαϊκές επιτυχίες μεγάλων συνθετών, ταξιδεύοντάς μας με τη μελωδική φωνή του.

Η μουσική επιμέλεια του προγράμματος ανήκει στον Θανάση Βασιλά.

Τραγουδούν: Δημήτρης Κανέλλος
Συμμετέχει η Κατερίνα Βερβέρη
Μουσική επιμέλεια: Θανάσης Βασιλάς
Μαζί του οι αξιόλογοι μουσικοί Ανδρέας Βουδούρης - πιάνο, Δημήτρης Κουφογιώργος - κιθάρα, Περικλής Μαλακατές – μπάσο.

Ο Δημήτρης Κανέλλος έχει ήδη μια επιτυχημένη καλλιτεχνική πορεία και συνεργασίες με πολύ μεγάλα ονόματα του τραγουδιού, όπως την Γλυκερία, την Ελένη Βιτάλη, την Πόλυ Πάνου, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Θάνο Μικρούτσικο κ.ά.

Δισκογραφικά, ξεκίνησε το 2010, με το άλμπουμ «Χίλια Γράμματα», συνέχισε το 2017 σε συνεργασία με τη Heaven με τίτλο, «Ο Δημήτρης Κανέλλος ερμηνεύει Φώντα Λάδη», με επανεκτελέσεις 8 αγαπημένων τραγουδιών σε ποίηση Φώντα Λάδη και μουσική Μάνου Λοΐζου και Δημήτρη Λάγιου.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τίτλο «Όσα Ονειρευτήκαμε» σε ποίηση Άλκη Αλκαίου και σε μουσικές των Θάνου Μικρούτσικου, Μίλτου Πασχαλίδη, Θύμιου Παπαδόπουλου και Μανώλη Ανδρουλιδάκη. Εχει συνεργαστεί επίσης με τον Μίμη Πλέσσα, τον Στέφανο Κορκολή, τον Νίκο Μωραΐτη και άλλους.

Το τελευταίο του single είναι το «Μια Ζωή το Παλεύω» σε στίχους και μουσική του Γιάννη Πάριου, που κυκλοφορεί από την DEEP music.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr