Cigarettes After Sex: Το αμερικανικό συγκρότημα για δύο συναυλίες στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ

Cigarettes After Sex: Το αμερικανικό συγκρότημα για δύο συναυλίες στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ

Η πρώτη βραδιά είναι ήδη sold out

Cigarettes_After_Sex
Οι αισθαντικοί Cigarettes After Sex έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα προκειμένου να δώσουν δύο συναυλίες, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στο ανακαινισμένο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Η πρώτη βραδιά είναι ήδη sold out ενώ η δεύτερη αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες θαυμαστές που ανυπομονούν να ζήσουν την ατμοσφαιρική εμπειρία που δημιουργεί η ambient pop μπάντα στις ζωντανές εμφανίσεις της.
Apocalypse - Cigarettes After Sex

Το συγκρότημα, που ιδρύθηκε το 2008 από τον τραγουδιστή και συνθέτη Greg Gonzale,z στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο είδος της, αντλώντας επιρροές από καλλιτέχνες όπως οι Mazzy Star και Cocteau Twins. Η μουσική τους κινείται ανάμεσα στην ambient pop και τη dream pop, με στοιχεία slowcore, και έχει κατακτήσει εκατομμύρια ακροατές σε όλο τον κόσμο ενώ τα τραγούδια του ξεχωρίζουν για την ιδιαιτέρη αισθητική και τον ρομαντισμό των στίχων τους.

Κλείσιμο
Από το πρώτο τους EP «Ι.» το 2012, οι Cigarettes After Sex απέδειξαν την ικανότητά τους να δημιουργούν αξέχαστες μελωδίες, με τραγούδια όπως το «Affection» και το πολυαγαπημένο «Nothing’s Gonna Hurt You Baby» να ξεχωρίζουν. Το τελευταίο τους άλμα ήρθε με το single «Pistol» το 2022, ακολουθούμενο από τα «Bubblegum» και «Stop Waiting» το 2023, δείχνοντας ότι συνεχίζουν να εξελίσσονται καλλιτεχνικά.

Οι συναυλίες τους στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ σηματοδοτούν την πρώτη μεγάλη μουσική εκδήλωση του φθινοπώρου στην Αθήνα, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία του Greg Gonzalez και της μπάντας του, που υπόσχονται να μαγέψουν με την αισθητική και τον ήχο τους.

Τα εισιτήρια για την εκδήλωση εξαντλούνται γρήγορα, με τις τιμές να κυμαίνονται από 27€ έως 49€.

Ειδήσεις σήμερα:

Την άρση ασυλίας Πολάκη αποφάσισε η Βουλή - Γεωργιάδης: Τι άλλο να κάνω για να υπερασπιστώ την υπόληψή μου (βίντεο)

Παραιτήθηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι Σερρών που πιάστηκαν στα χέρια για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων, δείτε βίντεο

Πέθανε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης