Πάολο Σορεντίνο: Η νέα του ταινία «Παρθενόπη» έρχεται τον Νοέμβριο στην Ελλάδα - Βίντεο

Μια ιστορία για την αδιάκοπη αναζήτηση της ελευθερίας, της αχόρταγης αγάπης για την πόλη με τα αμέτρητα πρόσωπα και τις μυριάδες μορφές που μπορεί να πάρει η αγάπη

«Στιγμές εκθαμβωτικής ποίησης», «Μυστηριακό και προκλητικό»,«Μια υπέροχη πραγματεία κινηματογραφικής ομορφιάς», «Η ομορφιά θα σώσει τον κινηματογράφο»…: Αυτές είναι κάποιες μόνον από τις διθυραμβικές κριτικές που έχει αποσπάσει η νέα ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο «Παρθενόπη», που καταφθάνει στις 7 Νοεμβρίου στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Η Παρθενόπη είναι μιας δύναμη της φύσης, η ιστορία της οποία;ς ξεκινά από τα μεταπολεμικά χρόνια και φτάνει στο σήμερα. Μια ιστορία για την αδιάκοπη αναζήτηση της ελευθερίας, της αχόρταγης αγάπης για την πόλη με τα αμέτρητα πρόσωπα και τις μυριάδες μορφές που μπορεί να πάρει η αγάπη.

Ένα επικό ταξίδι μιας ολόκληρης κοινότητας, ένας στοχασμός για το πώς ο χρόνος καθορίζει το πεπρωμένο, και μια γιορτή της ίδιας της ζωής ενάντια σε όλες τις χαρές και τις λύπες της με τους Γκάρι Όλντμαν, Στεφανία Σαντρέλι και την Σελέστ Ντάλα Πόρτα στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Γυρισμένη στη Νάπολη και το Κάπρι και σε συμπαραγωγή Ιταλίας και Γαλλίας, η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Πιονγκγιάνγκ απέστειλε απόσπασμα 1.500 στρατιωτών στη Ρωσία, αποκαλύπτει η Σεούλ

Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που είχε πυροβολήσει τον Πάνο Καλλίτση και συνελήφθη με ροζ κοκαΐνη

Κασσελάκης: Δεν με έχουν διαγράψει, μόνον ο λαός τα διαγράφει όλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr