Cinobo Πατησίων: Ο νέος κινηματογραφικός προορισμός των σινεφίλ της Αθήνας άνοιξε τις πύλες του

Cinobo Πατησίων: Ο νέος κινηματογραφικός προορισμός των σινεφίλ της Αθήνας άνοιξε τις πύλες του

Με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει 30 προβολές κάθε μήνα, μεγάλες πρεμιέρες και αφιερώματα

Cinobo_Patision_1
Μετά την επιτυχημένη επαναλειτουργία του Cine Paris και του Cinobo Όπερα, η ελληνική streaming πλατφόρμα διασώζει άλλoν έναν κινηματογράφο, το πρώην Cine Αλεξάνδρα, που ήταν έτοιμος να κλείσει. Το Cinobo Πατησίων άνοιξε επίσημα τις πύλες του στις 17 Οκτωβρίου με στόχο και φιλοδοξία να μετατραπεί στο απόλυτο αθηναϊκό κινηματογραφικό καταφύγιο.
Cinobo_Patision_3

Θα δούμε ταινίες που δεν έχουν ξαναπροβληθεί στην Ελλάδα αλλά και τα «Midnight Express», αλλά και τα πρωτότυπα αφιερώματα υπό την επιμέλεια του κριτικού κινηματογράφου και cinema expert Άκη Καπράνου, που έχουν γίνει πιο σημαντικό κομμάτι της ποπ κουλτούρας της Αθήνας και θα δίνουν ραντεβού με το φανατικό κοινό τους τα μεσάνυχτα, κάθε βράδυ Σαββάτου.

Κλείσιμο
Με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει περισσότερες από 30 προβολές κάθε μήνα, single screenings επιλεγμένων cult και κλασικών ταινιών, νέες κυκλοφορίες, Q&As και άλλες μοναδικές εμπειρίες, η αίθουσα είναι έτοιμη να γίνει ο απόλυτος underground προορισμός για όσους θέλουν να ζήσουν το σινεμά αλλιώς.
Cinobo_Patision_2

Το πρόγραμμα προβολών του Οκτωβρίου περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες κινηματογραφικές προτάσεις. Μεταξύ αυτών το τρυφερό «Πέρασμα/Crossing» (31/10) που μας μεταφέρει στην Κωνσταντινούπολη, το πολυαναμενόμενο «Bird» της Άντρεα Άρνολντ, το συγκινητικό «ΤΑΤΑΜΙ» και φυσικά η ταινία της χρονιάς, το «Maria» του Πάμπλο Λαραϊν με την Αντζελίνα Τζολί στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με τη Faliro House.

Οι σινεφίλ θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρές όπως το «Red Light», ταινίες όπως το «Όλα Για την Μητέρα Μου» του Πέδρο Αλμοδόβαρ και μεγάλα αφιερώματα σε σπουδαίους σκηνοθέτες.

Επιπλέον, το Cinobo ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον σπουδαίο σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη η φιλμογραφία του οποίου θα αρχίσει να ανεβαίνει σταδιακά στην streaming πλατφόρμα του Cinobo από τον Νοέμβριο του 2024 ενώ κάποιες ταινίες θα κυκλοφορήσουν και στις αίθουσες.

Ειδήσεις σήμερα:

Reuters: Η ίδια η Μοσάντ έφτιαξε και «πούλησε» τους βομβητές που διέλυσαν τη Χεζμπολάχ

Γιαχία Σινουάρ: Βίντεο από τη στιγμή που η IDF χτυπά το κτίριο που κρυβόταν - Στα τούνελ περνούσε το 90% του χρόνου του

Καλάβρυτα: Eσπασα με το πόδι το παρμπρίζ για να βγουν οι μαθητές, λέει ο οδηγός του ΚΤΕΛ που ανετράπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης