Πασχάλης: «Ο δημιουργός της Ελληνικής pop σκηνής είμαι εγώ και οι Olympians»

Πασχάλης: «Ο δημιουργός της Ελληνικής pop σκηνής είμαι εγώ και οι Olympians»

Από το Σάββατο 2 Νοεμβρίου ξεκινά στο Γυάλινο Up Stage ένα πάρτι με τον δημοφιλή καλλιτέχνη. Μαζί  με το συγκρότημά του, μας λέει ότι ’Το Party δεν σταματάει ποτέ! Με αυτή την αφορμή μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου

Pasxalis_XRVMA
Εξήγησε ότι είναι μια μουσική γιορτή με θετική διάθεση, με ξεσηκωτικά τραγούδια, μόνο επιτυχίες, που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Είναι μια πρόσκληση για χορό και τραγούδι, ένα πάρτι που θα ξεσηκώσει και τον πιο κακόκεφο μέσα από την μοναδική ικανότητα του να χαρίζει χαμόγελα και ενέργεια. Αναφέρθηκε επίσης στον τρόπο που προσπαθεί ακόμα και σήμερα να διατηρεί την νεανική του εικόνα, λέγοντας ότι η εμφάνιση του υπήρξε πάντα μεγάλο στοιχείο της επιτυχίας του.

Τόνισε επίσης ότι η διαδρομή του έχει πολλές στιγμές υπερηφάνειας και ικανοποίησης αφού κατάφερνε να δίνει χαρά στον κόσμο με τα τραγούδια του και υπογράμμισε ότι πέρασε «αλώβητος» από τη «νύχτα» και τις κακοτοπιές επειδή είχε πάντα στο πλευρό του τη σύζυγό του Βεβαίως αναφέρθηκε και στον τρόπο που παρουσιάζεται σήμερα ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Τέλος είπε ότι του αρέσει να δημιουργεί και να ερευνά τις σύγχρονες τάσεις. Στο τέλος του podcast απολαύστε την μεγάλη επιτυχία των Olympians με τίτλο: «Ο τρόπος».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης